Juvixted 1. lütfen birisi gokhan unalın face warmı söylesin warsa resmini koyuversin :( 2. barca bile 4.5 yıldız :S
GencFB33 arkadaşlar sanırım formalar güncel değil. FB formasını saçmalamışlar gibi. hiç öyle bi forma görmedim FB de. ayrıca milli takımla ilgili bi resim koyarsanız sevinirim.
yusuf_19 oo istekler yıgılmıs :) hepsine bakıcam ama printscreen,upload biraz zamana alıyor:confused: ..kusra bakmayın gecikebilir
Alphaville arkadaşlar trabzonspor formalarının ss larını koyabilirmisiniz beyaz formayı gördüm ama diğer forması hangisi çok merak ediyorum! Teşekkürler
nouma16 abi beşiktaş'ın kadrosuna baktım bulamadım veya da göremedim eğer yoksa koyabilirsmisiniz veya forumda varsa linkini yazabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ediyorum
Bobo_ Orjinal Mesajı Yazan: The King Aragon yaw fifadelisi10 gokahn unala bakarmısaın lutfeNNNNNNNNn yok gökhan ünal face.verdi dier konusunda.
emreke yusuf kardeş şuraya beşiktaşın kadrosunu ve beşiktaşta ricardinhonun olup olmadığını yazabilir misin. teşekkürler.
Omerdinho Orjinal Mesajı Yazan: TuNcc mondinin face varmı arkadaşlar merak ettiğim bir konu yok.. gokhan unalinda yok fb nin away formasida su beyaz forma.. bjk de ricardinho var ama numarasi 99 overal 80