Legend_Ghost_2307 siz oyunu internetten indirdiniz de nasıl oynuosunuz no cd falan lazımmış bi bilginiz varsa söyleyin de bilmeyenler de öğrensin ? . . .
Fifa_delisi10 no cd crack de war zaten elimizde sadece sorun yaşayan arkadaslr olmus dvd crack istio diye onu da halledicez
GuiNeVeRe Orjinal Mesajı Yazan: GoGo21 Orjinal Mesajı Yazan: jakin33 Gogo sorularımı cevapladığın için teşekkürler bjk kadro son transferler le yapilimi yani ricardinho , Burak filan ? dostum Ricardinho var oyunda. Burakdan haberim yok ama Ricardinho varsa kesin burak ve yeni transferlerde vardir BJK,nin GuiNeVeRe Arkdasim Bu topicin basindan okusan anlardin suanda isde oldugumu :) sabir et aksam eve varinca hallederiz SS leri şakasına dedim ya biliyorum okudum ;)
BATMANLI kardeş fifa 07 nin cd si çıktımı yoksa sadece internette mi var şu anda sen cd sini mi aldın...
RaphaeLmiX peki benim farklı bir sorum olucak oyunu orjinal almaya değer mi??? demodan farkı var mı bu konuyu detaylı şekilde açıklarsanız sevinirim ;)
polat1907 Yahu arkadaşlar türkiye liginden ziyade önemli olan oyun nasıl diğer takımlar nasıl diğer ligler nasıl takıldınzmı bi feenere beşiktaşa gsye oyunu bi anlatsın arkdaşlar demodan ne farkı var
scarface345 benım sorunum su galıba.bana orjınal setupdakı fıfa exe dosyası lazım.crackın ıcınekı dııl.sende varsa yollarmısın? cenkkarakusfb@gmail.com sanırım 8 mb falan...
scarface345 Orjinal Mesajı Yazan: Fifa_delisi10 no cd crack de war zaten elimizde sadece sorun yaşayan arkadaslr olmus dvd crack istio diye onu da halledicez benım sorunum su galıba.bana orjınal setupdakı fıfa exe dosyası lazım.crackın ıcınekı dııl.sende varsa yollarmısın? cenkkarakusfb@gmail.com sanırım 8 mb falan...
bart_ Ben bi yerde demiştim,yine ilk alanlardan olacak GoGo diye:p Keşke Beşiktaş'tan bikaç orjinal face olsaydı:( Buarada işten ne zaman çıkıyorsun:)
MatejaNo9 Yav benim sorum ne olur şu olur : Oyunu nereden buldun yaw.Daha resmi çıkış tarihi gelmeden :).İsteğim ne olur şu olur : Bir kaç Fenerbahçe SS koyabilirmisin.Özelliklede Kezman ın :) ...
GoGo21 Arkadaslar aksam iftardan sonra anca evdeyim. Bugun isde cok yogunum. Maglum Symantec icin calisiyorum ve yeni 2007 cikali zaten rahat yuzu yok gavur memleketinde. :) Aksama kadar sabir edin arakdaslar....