10UR The New Turkish Facemaker... Uluslar arası ünvanın olacak bu ama böyle çalışmaya devam edersen. Bu çok sevindirici gerçekten son iş gayet güzel olmuş. Oldu bu iş, devam et bildiğin yol ile.
ne_co işte herkezin MERAKLA BEKLEDİĞİ AN!!!! EVT ARKADAŞLAR OYUNA FACE EKLEME SORUNUNU BÖYLECE HALLEDECEM VE RESİMLİ ANLATIMIM İLE ARTIK KOLAYCA OYUNA EKLİYECEKSİNİZ..... DOWNLOAD - OYUNA FACE EKLEME :d:d:D TEPE TEPE KULLANIN:D
cenkturkler **ne_co kardeş çok saol bu id numaralarını değiştirerek 2006 nın facelerini eklesek sorun çıkar mı peki?**
jakin33 Orjinal Mesajı Yazan: ne_co işte istenilen TÜMER METİN FACE Ayrca Dosyanın içinde OYUNA EKLEME TEXT ile de nasıl oyuna ekliceğiniz dosyası bulunmaktadır. DOWNLOAD TÜMER METİN tebrikler çok güzel face :) NeCo Nobre bekliyorum senden ii çalışmalar
JacKSpaRoW neco o resimli anlatıma göre tamamen yaptım olmadı eminmisin zdata_015 in içine atıcağmıza
ne_co aaaa çok özür diliyorum dosyada sorun var m228 de yani modelde ben size yarın tekrar linki vercem
the_pumper neco DBMASTER VEYA UNİDB nerden bulcaz demişsin ya bunlarla açılacak? o olmadığı için yapamıyom?????
ne_co Tümer Metin face tekrar yayında... İlk yayına koduğumuz linkdeki TÜMER facede sorundan dolayı özür dilerim.. Model hatasını düzelttim ve artık OYUNA EKLEME Tutosu ile aynı eşkilde yaparak oyuna ekleyebilirsiniz. TÜMER METİN FACE - İNDİR