sencerbjk Beşiktaşlıların Bütün Facelerinin Linklerini Alabilirmiyim Neco !! bide nası yükleyeceğimizi anlatırsan sevinrim...
XII Biri bu oyundaki Tümer Rezilliğini düzeltsin yaw.Bunu sen yaparsan sewinirim adamı sarısın sakallı bişi yapmıslar.. al bak resim bile buldum Gerçi eski ama :D:D
Aras_Fuchs Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Saç dışında gayet temiz bir çalışma. 10ur Gücüne Gitmesin Seni Kötülüyor Değilim yanlış anlama dost acı söylermiş derler, Senin Topicindeki faceler ile Bu Topicte gördüğüm Faceler Kıyaslanamaz Bile.
ne_co Orjinal Mesajı Yazan: Aras_Fuchs Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Saç dışında gayet temiz bir çalışma. 10ur Gücüne Gitmesin Seni Kötülüyor Değilim yanlış anlama dost acı söylermiş derler, Senin Topicindeki faceler ile Bu Topicte gördüğüm Faceler Kıyaslanamaz Bile. ne demek istedin anlamadım
ne_co işte istenilen TÜMER METİN FACE Ayrca Dosyanın içinde OYUNA EKLEME TEXT ile de nasıl oyuna ekliceğiniz dosyası bulunmaktadır. DOWNLOAD TÜMER METİN
XII **ya saol gzl olmus tümer ama sunu nasıl oyuna aktarıcam.bunun içinde bi resimli anlatım yaparsan müthiş olcak..msela nasıl açacaz zdataları..İDsi fln nedir bu adamın msla. **
ne_co Teşekkürler yorumlar için ancak ben oyuna ekleme text eklemiştim yararı olmadıysa bugunlerde açıklicam resimli bir şekilde ve artık ondan sonra kolaylıkla eklersiniz oyuna