[silindi] ya yeter kardeşim başım döndü ne çalışkanm adamsın sen ya :) formaların hepsi birbirinden güzel bitek kusur fenerin ilk yayınladıın çubuklu formanın arkası biraz kötü olmuş ama olsn okadar kusur kadı kızındada olur :) tebrikler
Wedo_R_ Orjinal Mesajı Yazan: FIFAFENERLI bunların hepsi süpperde nasıl oyuna atacaz full oyun için kit raptor demo versiyon ile atabilirsin sadece team idi dosyasını 07 datasını altına atarsın olur....
lagaluga07 Fenerbahçe mizin 100 Yıl forması ile maçlarda giydiği formayıda yapabilirmisin acaba...
kutays kardeş ben de full warda senin yaptıgın fb formasını nasıl atıcam pm atarmısın veya burda yazarsan
cimbomgss GS Home da şu az görünen çizgiler hatal, kollarda dikey formanın ön tarafı kola bağlanan yer yatay çizgi...
fifa_mania_99 kardes bende atamadim lutfen yardimci olurmusun daha detayli bi sekilde anlatirsan sevinirim:)
PITBULL Benim bulabildigim Türk takimlarin id'leri bunlar. Galatasaray SK,325 Fenerbahçe SK,326 Turkey,1365 Ankaragucu MKE,101007 Ankaraspor,101008 Kayserispor,101020 Gaziantepspor,101024 Genclerbirligi Ankara,101025 Konyaspor,101033 Vestel Manisaspor,101035 Caykur Rizespor,101037 Sivasspor,101041
Wedo_R_ Orjinal Mesajı Yazan: cimbomgss GS Home da şu az görünen çizgiler hatal, kollarda dikey formanın ön tarafı kola bağlanan yer yatay çizgi... arkadaşlar bende oyun henüz yok hiç deneme fırsatı olmadı 3 açıdan ss çekip koyarsan hataları düzeltmeye çalışalım...
Wedo_R_ Orjinal Mesajı Yazan: kutays kardeş fener altın sarısı nı nasıl atıcaz pm atarsan cok iyi olur daha once forma yuklemedın herhalde yukardaki kit raptoru indir listeden feneri seçip formayı browse edip importluyorsun sonra fatbuldier çaltıryosun o da bitince hazır....
Wedo_R_ Orjinal Mesajı Yazan: Alphaville arkadaşlar sırt numaralarının ve isim renklerini nasıl değiştirebiliriz?? cc07 cıkana kadar sole yapabılırsın fifa.db dosyasını acarsın ıcınden font ve yazı tipi renklerini değiştiririsin ....
Wedo_R_ beyler cok acelicisiniz biraz sabredin zaten forma ve fontlara bi update yapılır merak etmeyin ahh bende oyun şimdi olacaktı yapardık bi çalışma ama neyse ulaşacak inşallah bi şekil.biraz boyle takılın....
angelus2160 ya wedo nerdesin sen bütün ist a ulaştı fifa07 heryer satıo bak sen sırf yama yap die artık ben kargoyla göndericem ya nerdeysen