Eğer -Herhangi bir burada senin gösteri olan bir EA'in tahliyesine oyunu baktığın bilgi veya söylentiler yamar, veya senin, bir EA'dan bir EA yoluyla çalışan duymadığın başka türlü yerleştirir, veya meydan, spekülasyondur. Öyle, bilginin olduğu "Kıdemli üye"in inan bir parçasının olduğu senin ne kadar güvenilir olduğuna bağlı olmaksızın bu çantada kanıtlandı, o, sık sık çanta değildir. Koş EA'in yerlerinin ve meydanlarının, oyunun konuyla ilgili tahliyesinde EA'in içinde her kişiyle dokunuşta bilgi olduğu takımlar yamar, gösteriler, ve böyle diğerleri, ve bu yüzden mutlak en iyi dileklerle ayrıntı bir şeyin varacak olduğu zamana var mı. Yeniden- sen bir daha, resmen onu okumasaydınız, o, -Ve gerçek olarak alınmamalıdır. Bu çantada gösteri, bir ay önce tahliye için üzerinde bugün programlandı, yine de bu, spekülatif bir tarihti, hangisi onun alenen neden bırakılmadığıdır. Spekülatif tarihler, sık sık yanlıştır, ve çoğunlukla, son birkaç bir sebep veya başka bir tane için günde değiştirir. O, bizim, herhangi bir şeyin tahliyesi için çıkar tarihi olduğumuz bu sebep içindir, biz, 100 onun hareket ettirmeyecek olduğundan kesin olan% oluncaya kadar. Yanlış bilgilendirilenleri suçlama, gösterinin tahliyesine onların, onların, doğru olduğu inandığı gibi bak, yine de senin gelecek, senin sadece, senin, resmen neyi duyduğun inanmalı olduğun referans gösterir. Ben, burada ipliğin, herhangi bir daha fazla bu özel konuda tartışma kaçındığından bu kilitliyorum, yine de, memnun et hissi, yeni spekülasyonun ipliğe dizdiği bir gösteri özgür bırak başladım. memur değildir