Yasin KAYA elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum arkadaşlar...beğendiyseniz ne mutlu bana...
ermiss kardeş nası çözdün neymiş sırrı nasılmış bi kısa özet versene yani bilgi gibi yani bid saraçoğluna ne zaman başlıcanksın ya ni başladınmı
Yasin KAYA saraçoğluna başladım çoğunluğu bitti... taraftar olayına gelince çok uzun sürüyo yine diğerleri gibi...
Ume Orjinal Mesajı Yazan: kayasin86 elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum arkadaşlar...beğendiyseniz ne mutlu bana... Beğenmek ne kelime müthiş müthiş.
ermiss peki bu stadları yani hem gsyi hemde saraşoğlunuı aynı oyunda oynayabilcekmiyiz birde aslında westfalenii biraz değiştirerek yapabilirsin fbinikişni bi site öle yapmış çünkü benzziola rçok uraştırı fb çünkü
Yasin KAYA daha büyük ama daha basit...en önemlisi daha kare :D gs ninkini oval olduğu için uğraştırıyo...fb ninki hertarafı dümdüz...
ermiss ama localar falan var o basın tirbünü falan nasılş yapıcan bide koltuk renkleri falan işallah yaparsısın diğer siitede yani pet... de sstadlar yapıolmış ama yayınlamadılar sen yayınlarsan türkiyede ilki yaparsın kardeş nerden nereye daha importlama hakkında hiç bir bilgimiz yoktu ve şimdi seyirci işini bile çözdün helal