Maç 3-1 bitti.
İlk önce defans bölgesindeki sorun aşikar iken bu takıma bir defans oyuncusu,bir sol bek,bir sag bek almayan yönetim bu maglubiyetin bas sorumlusudur bana kalırsa.
İkinci olarak anelka gibi artık fener defterini kafasında kapatmıs olan bir oyuncudan medet umanlar ikinci sucludur.anelka sıfır katkı ile oynadı bugün yine.artık gönderseler cok iyi olacak.tamam cok iyi bir yetenek ama kullanmadıktan sonra ne yapacagız bu adamı arkadas?
Üçüncü olarakda ukraynalıların sertliğini görmezden gelip,bizim her hareketimize cekinmeden sarı kartı yapıstıran,serkanı haksız bir sekilde oyundan atıp,bariz bir golümüzü ne idüğü belirsiz bir sebepten iptal eden ukraynalıların ırkından gelen slovenyalı hakemi ve bariz golün tekrarını bile bir kere olsun göstermeyen ukrayna rejisini büyük bir sevgiyle gözlerinden öpüyorum...
bu gece güzel olan tek şey kievde takımımızı yalnız bırakmayıp,ukraynalıların sesini mac boyunca bastıran fenerbahce taraftarı oldu...
İkinci mac fener kazanabilir ama tura ihtimal vermiyorum.dinamo kiev takımı tam bir konrtarak takımıdır,yani saracoglunda iş kolay degil...
bundan sonra yapılacak şey takıma gerekli yerlere takviyeler yapıp uefa kupasında sonuna kadar gitmek olacaktır.ama bu kadro ile mümkün degil,takviye şart...
sevgiler saygılar