MaddDogg Ruud van Nistelrooy - Manchester United 75 gol, sezon geçmeden scrennshot alacaktım unutmuşum şimdi kimse inanmayacak ama gerçekten böyle kariyer istatisliklerinden sadece Premier Lig'de attığı golleri gösteriyo onu az sonra koyacam
MaddDogg Geçen sezon ligdeki oyunu altını çizdiğim yer bu senede fena değil ama onun yükünü bu yıl Rooney ve Defoe biraz daha hafifletti ha bide gollerinin 10-15 tanesi penaltıdan (Şampiyonlar Liginde'de 20 gol attı diğer golleri FA Cup ve Lig Kupasında zaten)
MaddDogg Orjinal Mesajı Yazan: Cesc15 O sezonun üstünü tıklarsan, diğerlerinide gösterir. (Diğer kupaları falan..) çok saol... işte Ruud van Nistelrooy birebirde kaçırmıyo penaltı kaçırmıyo böyle oyuncu görmedim herhangi bi hile yok isterseniz o sezonun fikstürünüde çekip koyarım bölümler halinde hile varsa skorlardan anlaşılır zaten
JoE CoLe abi fred 41 gol wlla sonra ibrahimoviç 40 bazı arkadaşlar bi yerinden sallıo ltf burda gerçekleri yazalım
MaddDogg Orjinal Mesajı Yazan: anatoli3492 bazı arkadaşlar bi yerinden sallıo ltf burda gerçekleri yazalım ben screen koydum abi bana dediysen 75 gol için
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: anatoli3492 abi fred 41 gol wlla sonra ibrahimoviç 40 bazı arkadaşlar bi yerinden sallıo ltf burda gerçekleri yazalım Senin gerçekleri yazdığını nerden bilcez?
Shevchenko **arkadaslar, 4. sezondayım 29 milyon euro bütçem var bana iyi bi kaliteli forvet lazım? kimleri önerirsiniz, kim geli GS'ye 29 milyon euroya?**
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko arkadaslar, 4. sezondayım 29 milyon euro bütçem var bana iyi bi kaliteli forvet lazım? kimleri önerirsiniz, kim geli GS'ye 29 milyon euroya? Rudy Carlier kesin gelir. Andy Johnson gelirse mükemmel olur. Vagner Love gelir. Aghahova gelir..
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko arkadaslar, 4. sezondayım 29 milyon euro bütçem var bana iyi bi kaliteli forvet lazım? kimleri önerirsiniz, kim geli GS'ye 29 milyon euroya? vitti,kerlon,porcellis,bütçeni zorlar ama pazzini,lupoli
Immune Hocam sezon boyunca atılan golle alakası yok ama bu performansı sizlerle paylaşayım dedim buyrun Eddie Johnson;
tosba91 eddie gaven i al tabiki başkalerı almadıysa harika bir forvet bunla beraber defoe sonra misimovic.Ama en iyisi fernando llorente.çift l
Immune Orjinal Mesajı Yazan: tosba91 eddie gaven i al tabiki başkalerı almadıysa harika bir forvet bunla beraber defoe sonra misimovic.Ama en iyisi fernando llorente.çift l Eddie Gaven'mı bir kere bu adam forvet değil AMR yani asıl yeri AMR forvette te az buçuk oynuyosa bilmem.Ayrıca ben GS'ye almıştım berbat oynamıştı bi ss koy da bakalım nasıl oynuyormuş..
Immune Sezon boyunca attığını bilmem ama Eddie Johnson beyefendi ister inanın ister inanmayın(Yakında ss koycam) 4 hazırlık maçında 13 gol 2 asist yaptı her ne kadar hazırlık maçı da olsa çok şaşırtıcı bir rakam..