essmt bjk'de uğur yıldırım 46 gol attı.gerçi sizin yazdığınız rakamlar dışında hiç kalır ama paylaşayım dedim.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: S m T bjk'de uğur yıldırım 46 gol attı.gerçi sizin yazdığınız rakamlar dışında hiç kalır ama paylaşayım dedim. Yok abi niye hiç kalsın, benim duyduğum ve normal olarak atılabilen en yüksek gol sayısı.. (Benim rekorum 41)
Immune Ya şu uğur yıldırım dene herif bi bende coşamadı heralde yaa.Millet çatır çutur attırıyo bizde golünden çok asisti var :D
Immune Eddie Johnson'la maç başına bir gol ortalamyla gidiyorum şu ana kadar.bu da sezon sonuna 45 civarı bişey yapıyo heralde..Sezon sonunda koyarım ss'yi.;)
franklampar bende fred bi sezonda 42 :) gol attı tabii normal oluo arksında beckham gibi bi asistci olunca:)
JoE CoLe Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: anatoli3492 abi fred 41 gol wlla sonra ibrahimoviç 40 bazı arkadaşlar bi yerinden sallıo ltf burda gerçekleri yazalım Senin gerçekleri yazdığını nerden bilcez? al arkadaşım doğruyu söylediğimi burdan bilceksin