Cesc Yav benim oyuncular 41 geçemedi (Rudy Carlier-Marseille). Bide 40 var Cassano(Roma). Bide 39 var Stefano Chuka Okaka(Marseille). Sonra Eto'o 38, Ronaldinho 37 die gidiyo gol sıralamam.
Batugol73 O nebe 41-40-39-38-37 bilmeyen biride şey dicek şey işte cnm şey ııııı şey amaaaaan ne derse desin üfff.:D:D.
ujiosan beyler ibrahimoviç bende 64 gol çaktı resim koymayı denedim ama becerememiş olabilirim. isteyene görüntüyü gönderebilirim. msnim kutayse@hotmail.com.
Cesc Bide golleri nasıl attığı konusu var. Ben ilk başladığımda CM'ye bir maçta bir oyuncuya hileleyle 23 gol attırdığımı bilirim. Allaha şükür 3 yıl önce kurtuldum, hile yapmaktan.
Levi@than Orjinal Mesajı Yazan: Cesc15 Allaha şükür 3 yıl önce kurtuldum, hile yapmaktan. hile yapmak bana hep saçma gelmiştir oynamanın anlamı kalmıyor bi çaba göstermeden hazıra konmak. online oyun oynayan insanlar genelde daha az hile yapar. senide tepbrik ederim arkadaşım hile kullanmadıgın icin bide şu 95 gol attıgını iddaa eden arkadaş ss koysa:p
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Levi@than Orjinal Mesajı Yazan: Cesc15Allaha şükür 3 yıl önce kurtuldum, hile yapmaktan. hile yapmak bana hep saçma gelmiştir oynamanın anlamı kalmıyor bi çaba göstermeden hazıra konmak. online oyun oynayan insanlar genelde daha az hile yapar. senide tepbrik ederim arkadaşım hile kullanmadıgın icin bide şu 95 gol attıgını iddaa eden arkadaş ss koysa:p Evet bende bekliyorum. Ya ben hiç 41 golü geçemedimde, çok şaşırıyorum bu yüzden..
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: Cesc15 ss koyun, fazla sallamayın... Bencede.O zmn bende deeeeeeee Ronaldo 33 maçta 458 gol attı ;)
oguz_600 alex forvet arkasında olmasına rağmen her sezon 40 50 tane atıyor hepte gol karlı ama üçüncü sezonda sattım..
morientesss ailtonla bjkde ilk sezon 39 gol attım sezon sonuda barça ya 5 milyon pound a sattım.çok karlı çünkü hızı 6 olmuştu en temiz satşım ondan oldu:)