MaNiaC_Manager Tabi yalaln ama sahtekarlık varsa olur karşı takımada kendi antrenör olduysa o zaman olur işte .... 2014-2015 sezonundayım 32 Maç sonunda Sencan Kırıkkaya 70 gole ulaştı ama toplam da ligde 46 golü var...
10ErMaN10 Ben şu an 2025 yılındayım En golcu adamım İlk sezon Oldu :D Marcio Nobre bi sezonda 39 gol atmıştı ama toplamda ligdede 24 tane felan atmıştı gol kraı olmuştu şimdiki gol kralının 50 küsür golu var :D
lightman adriano sezon bitiminde 45 i lig 9 u avrupa olmak üzere 54 gol atmıştı.....martins sakatlanınca adam tek başına bitirdi valla....
Murat N73 ruud van nistelrooy 44 maçta attığı 64 golle manchester united ı şampiyonlar ligi we süper kupayla beraber premier lig şampiyonluğuna ulaştırmıştı bende ;)
Batugol73 ibrahimovic bende 97 gol attı bütün toplamda ligde 64 (e tabi böyle bi futbolcuyu türkiyeye getirirsen )2010-2011 sezonundayım ama rekor caner erkindeydi bende 20a'da 100 küsür golü wardı her maçım 7-0,6-0 bitiyodu zaten fixtürüde ilginç ss'ler konusuna yolladım hatta arkadaşın biri dedi dikkat et 20a hocasını senin yerine getirtmesinler neyse diğer arkadaşlarında cvplarını bekleriz.
Batugol73 world_leage niçin flood yapıyosun???aynı mesajı 3 defa yollamışsın.konuyu pentagram görürse anında kilitler.
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: Yolgezer1986 ben eskiden oynamıstım 2050 de bitmisti arkadaşım palavra sıkma:D kesin bişe solemiyim ama bence bitmez