gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: Wedo_R_ Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka forma süper olmuş da o numara stilini nasıl öyle gerçeği gibi yaptın? eywallah wedor bundan sonrasını hallederim ben
Sezo1905 valla vedo abi formaların çok güzel,verdiğin video sayesinde ben de bişeyler yapmaya başlıyorum;)saolasın...
Shafac ben bunları oyuna ekliyorum ama oyuna başlarken forma seçilen yerde eskisi çıkıyo yardım edrseniz sevinirim.....tşkr...
The Patriot Tebrikler Wedo çok süper formalar bu gidişe Fifa'daki bütün takımların formalarını tamamlayacaksın :D iyi çalışmalar kolay gelsin hocam sana ...
feedbacksago wedor kardeşim ben forma çizimini aaz çok biliorm sen kadar diil bikaç forma çizebiliorm ama eksiklerim var dersini izledim merak ettiğim konu formanın ön gövde kısmına sağ sol taraflara s harfi şekli gibi orjinalleştiren eklentiler var bunları nasıl çiziyosun cevp verirsen sevinirim bn line tool kullanıormçizmek için ama sadece düz çizgi s harfi şeklinde elipsleştiremiom bana bi yardım edersen minnettar olurum şimdiden teşekkürler
feedbacksago arkadaşım flood yapmadım özür dilerim gönder tuşuna bastığımad yarım saat bekledi yavaştı bnde bikaç kere daa bastım sora böle oldu yanlışlıkla yani bilerek olmaı özürr
W0LF **Bu ne hız ? İlk gözüme çarpan adidas Orjinallik Damgası. Sanırım Dünya Kupası topunun üzerinden almışsın :D. Demo olduğu için eksik olması normal**