Delgado Bjk Nerdeyse bütün eksiklerimi Blacking sayesinde düzelttim çok teşekkürler kendisine. Transparan yapmayı bile öğretti saolsun. Türkiye Kaleci Home.png(Transparan)
BlacKing asıl ben teşekkür ederim :) herşeyi öğrenmişsin ama logolara çok abanmışsın sanki havada duruyolar CJ in dediği gibi
Delgado Bjk Türkiye GK Home(Transparan.png) Türkiye GK Away(Transparan.png) Türkiye Player Home(Transparan.png) Türkiye Player Away(Transparan.png) Not:Türkiye Player Away'da transparan hatalı olabilir
Delgado Bjk Ben beğendim ama madem beğenmediniz bir uptade hiç bir formaya bu kadar uptade çekmemiştim
Delgado Bjk Saolun inşallah biraz sonra yapacağım formalar bu formalar için son uptade olur içim bunaldı Türkiye forması yapmaktan:p
ReLoaded_Fatalflex Orjinal Mesajı Yazan: GoldenFoot Türkiye GK Home(Transparan.png) Türkiye GK Away(Transparan.png) Türkiye Player Home(Transparan.png) Türkiye Player Away(Transparan.png) Not:Türkiye Player Away'da transparan hatalı olabilir bunlarda var ama :)
Delgado Bjk Ben blur vermedim,neyse Hollanda Home(transparan).png Logolarda çok zorluk çektim ama oldu galiba