BlacKing bak denizli kaleci formanı beğendim ama bi oyunda çorabı görsen herşeyi anlarsın çoraba logoları yamuk koyuyosun
xxxxxxxxxxxxxxxx ha bide yeni farkettim bjk formasının tişörünün sol alt köşesi varya patternli olan yer orası da siyah olucak:D
Tearaway arkadaş, öncelikle templaterimi kullandığın için mutlu oldum benim için güzel bişi bu. 2.cisi bi arkadas en basta onların burda yeri yok fln demiş ben ne yapmısımki burda yerim yok :) zannedersem o lafı bana sölemedi
Delgado Bjk tearaway abi benim ne weturkayla nede scnyle sorunum var bendemedim senin hakkında birşey yanlış anlaşılmış.
Delgado Bjk Türkiye Home.png Türkiye Away.png Templateyi Gönderen Serdar'a ve yapan kim bilmiyorum ama ona teşekkürler.
ozguraydin23 Arkadaşlar ben formaları kitserverla oyuna atıyorum fakat böyle cıkıyor sunu bi düzeltmeme yardımcı olun lütfen deli olacam cünkü
Delgado Bjk Orjinal Mesajı Yazan: BlacKing eksik yok ama çoraptaki nike logosu yanlış yerde :) Teşekkürler de ben çoraba logoyu nereye koyacağımı anlamadım biraz açıklarmısın
tmac21121 ya bu formaları oyuna nasıl koyuyoruz resimli anlatabilirmisini bu 10 msj kimse yardım etmiyo :(
BlacKing GoldenFoot Resim olarak yaptım ama İmageshack da sorun var galiba MSN adresini ver yolliyim ordan
Delgado Bjk ** Tamam özel mesajtan yollarım bu arada kafamda Alpha'nın nasıl yapıldığına dair bir kaç bir şey oluşuyor ama deneyeceğim..:)**
Delgado Bjk Blacking abi (benden büyüksün:) Ben transparan yaptım sanki ama seninle bir şey konuşmak istiyorum msnni Serdar'dan aldım ..
Tearaway formalarında gelişme var türkiye formasında kaliteli bi temp kullandın için formanın kalitesi artmıs sanırım temp black god.