bjklifatih Orjinal Mesajı Yazan: Necaty İşte arkadaşlar *** TR 06 GK *** Hiçbir resme bakmadım.Hiç bir formaya bakmadım maçtan aklımda kalan haliyle çizdim.Hata varsa affola.. YORUMLAR.. SUPER OLMUS NECATY TEK AWAY KALDI UPDATELENMEMIS:D;)
Necaty Orjinal Mesajı Yazan: ice_scream güsel...ama sol kol koyuydu galiba :D :D :D :D :D hayır sağ koldu o yüzden sağı yaptım Orjinal Mesajı Yazan: bjklifatih SUPER OLMUS NECATY TEK AWAY KALDI UPDATELENMEMIS Saolasın onu yapabilirsem veririm vakit olmuyo...
ice_scream yani fronttan bahsetmiyorum...mesela sağ taraf açıksa sağ kol koyu...sol taraf açıksa sol kol koyu.... forma 4 parça ya...bi açık bi koyu şeklinde gidiyo...
Necaty kardeş pazu bandı üzerindeki kol lar zaten sağ kol ve koyu olan sağ kol işte görüyosun hatamı var..
bjklifatih bence SCn en iyi necaty forma yapiyorum cok gezen uyeler arasi;) necaty izin veririse bir setup yaparim TR HOME,AWAY,GK kitler ile tabiki en yenileri olur;) necaty izin varmi?
Necaty yazdıklarının bir kısmını anlamadım ilk ;) dan önceki kısmı diğer konu izin olmaz olurmu isimsizleri Pm yada msn den veririm;)
ice_scream hani sağ tarafta forma front'u var ya... orda yapmamışsın koyuları...sol tarafta var ona bişe demiyorum.... :D :D :D :D ya da neyse boşver.... ben kendim çizcem bi tane zaten...
Necaty sağ fronttaki o şekilde tamamı açık ama sol frontta sadece iç kısım koyu sen pek dikkat etmemişin..Yinede araştırırm sorun varsa düzeltirim..
Necaty teşekkürler sayenizde gelişmeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar hatalarımı söylerseniz Daha da güzel formalarla gelirim...
...Mehmet... Orjinal Mesajı Yazan: Necaty isimsiz yayınlayamam kusra bakmayın..İstersen pm ile veririm.. Ayrıca Gk yi bugün bitirirsem veririm bjklifatih,tabiki kullanabilirsin.. bi arkadaşta TR home nin kolun biri koyu demiş dün maçta farkettim yaparsam bi update yaparım.. ve awaya update yaparsam GK ile gelir.. PM ne oluyor bilmiyorum ama ne ise gönder de tek gönder ayrıca tr home ve away de cok guzel onlarıda gonderirsen cok sevinirim...:)
Necaty Pm özel mesaj demektir.. herhangi bi mesajımdan nickimin üzerine tıkla açılan profilde özel msj göndere bas veyada kullanıcı profilinden özel msj göndere bas kullanıcı kısmına kişinin tam nickini yaz..
Necaty Onları bilmiyorum resim varsa ver V.Manisa 06 HOME Bu arada templateyi V.manisa için özel çizdim.Bana aittir.. Yorumlar..