Mc.Speedy Dosyalar 4'e Partdan Oluşmak Üzere 3 Ayrı Yere Upload Ediliyor !! (HemenPaylaş,FileFront;MegaUpload)
theori gogosumer ben sana dememiştim...çou kişi farklı link olursa gençfb den indirdikleri boşa gidecek diyo...ben de üstüne kayıt edin aynı isimdeyse dosya resume yapar diyodum...
gogosumer ben dosyayı masaüstüne kayıt ediyodum ama bende herhangi bir download programı yok download için ,peki bu fark edermi,yani download programı olmaması
theori eğer internet explorerın kendi dl siyle indirdiysen, yarıda kesildiinde dosyayı siler ie otomatikman...resume u yoktur çünkü ie nin...flashget kullan www.flashget.com dan çek...
Mc.Speedy Devam Etme Sartlarınız :) Eğer Flash Get İnternet Dowload Araçlarıyla İndirdiyseniz Resume seçeneği varsa deva edebilrsiniz ! Fakat İp adresiiniz değişmedikce ;)
gogosumer onu ve onun gibi bir kaç program indirdim denedim ama örneğin rapidden bişey indirirken indirme başlamıyo bir türlü farklı bir sürü dosya denedim ama nafile
theori ama rapid farklı...rapid sadece premium accountın varsa flashget gibi programlara izin veriyor...çoğu sitede böyledir...ama eğer rapid linklerini premium account olmadan flashgete atmak istiyorsan Rapidshare Leecher 4.4 programını indir bu linkden... http://www.megaupload.com/?d=RJO0YKZA rar şifresi: freewarerules
gogosumer bu download neden böyle sorunlu oldu ya kimse indiremedi adam gibi bugün anca bu sabah indiren indirdi bu gençfb yalan oldu ya
gogosumer theori ben 30 günlük idm programını denedim mutlaka sende denemişsindir bence en baba program o rapid falan dinlemiyo hepsini sömürüyo vallaha ama onunda sorunu 30 gün olması bide 30 günden sonra silinmiyo onun crack'i varmıdır ya