emany kesinlikle küfür yok beyler eğer böyle devam edilirse zaten we turka yı rüyamızda görücez çünkü hepimizi banlıcaklar lütfen biraz daha sakinnnn
ozon arkadaşlar sık boğaz etmeyelim patchmakerlar adminler de insan yaw en iyisini yapmaya çalışıyolar ve eminim yapmışlardır. bakın daha oyun çıkalı ne kadar oldu şu an süperpatch ile birlikte en kapsamlı yama oldu . üstelikte beklenen tarihten önce upload edilmiş oldu ve hatasız olacak .ve size sadece upload için beklemek kaldı . biraz sabredin yaw üstelik ne zorluklar içinde yaptılar yaw bakın site yenilenme sürecünde ama hala çalışıyo adamlar patch yapmak için sabır yaw
ultrAslan100 yamada emeği geçen herkesin eline sağlık.. indiremedim daha ama mükemmel bişey olduğundan eminim..inş. en yakın zamanda indirebiliriz yenilikleri görmek için sabırsızlanıyorm :)
gogosumer asıl bana acıyın ya %92de iken telefon çaldı telsiz tel var bizde ve download birden kesildi telsiz telden kaynaklanıyomuş sorun benim download ... oldu
theori verdikleri linkden çekerken dosyanın ismine bakarsın...eğer gençfb den indirdiinden farklıysa ismi...o zaman gencfb den indirdiinin ismini bu yeni indirdiin yaparsın ve bu dosyanın olduğu yere kayıt et dersin...o zaman resume yapar...kaldıı yerden devam eder...
Mc.Speedy Size Önerim Linkler Geldiği ZamaN Gece Başlayıp Sabaha Kadar Bitirmenizdir Trafik Daha Az Oluyor ;)
gogosumer dediğinden pek bişey anlamadım ama ben 48inci sayfadaki direk link yazan yerden indirmeye başlamıştım
theori nightgear zaten herkez onun için bekliyor...geceden koyup sabaha bitirmek...o yüzden sabah dl ettiinde daha az youn olur :P