theori idm nin açılımını yazarmısın? internet download manager gibi bişey mi? bi de hangi version onu da yaz...
gogosumer ben şu anda halen benim %92 olayına yanıyorum ya o telefonu edene baya bi saydırdım ya bide işin kötüsü ondan başka kimse aramadı ya 30dakka sonra arasa şimdi master ligde 2. sezondaydım ya
gogosumer bu upload geceye kadar sürer galiba bişey söylesende bizde ona göre beklemesek (bir mahsuru yoksa)
morquard_ yaa peki birsey sorcam ben yuklmede %54te kaldımdaa ordan dewam edebilirmiyimm yoxa bastanmı yuklemek zorundayımm ???
Mc.Speedy Şimdi Enes FTP serverına 15 Saate Etmişti :) Ama FTP Yavas... Şimdi Geceye Yetişirmi Bilmiyorum Gerçekten Bişey Diyemem 1.Part:240 mb 2.Part:240 mb 3.Part:240 mb 4.Part: 79 mb TOPLAM: 780 mb BeNim su an upload ettiğim Dosyasının Durumu Bu ;)
Mc.Speedy RE: setup fln kolay olur mu acaba ?? çok mu soru sorduM )) ?? Setup Zaten Bişey Yok 4 Part WinrarDan Çıkartacaksın Sonra 0_text 0_sound e_text e_sound da winrarda bunları da cıkartacaksın kopyalıycaksın;) Bide pes5.exe ile konami save dosyasını koyalıycann;)
sweety_poison87 ya bi oneride bulunacam tabi gec kalmadıysak..cok onemli değil ama madem gfb serverından inmio reklam panolarını falan duzeltip upload etseniz.ayrıca bu dort part da her serverda birbirinin aynısı olursa aynı anda 3 tanesini de indirebiliriz die düşündüm.sonuncuyu da bekleriz artık!kolay gelsin
ultrAslan100 sweety_poison87 'e katılıyorm arkadaşlar madem onların serverından olmuyo reklam panolarının olması biraz abest olmazmı? çoğu arkadaşımın bizimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorm...