digimax_x yaw yarın koysan çok makbule geçer aslında. super patchi indirdim.birde bunu inidirip en güzeli hangisiyse onunla başlayacam master lige.. hasan mustan spikeri tamaamladı mı acaba. sitede kapalı..
capoxfile Telekom açıkladı bu sabaha karşı 5 ten 02.01.2005 e kadar adsl bağlantısı olmıycakmış. :))) dermişim... ben antu ya girmem de fenerli arkadaş buldum o indircek :)))
umit_karan_99 naapcan girmeyip de,boswer gir indir ya,boş fanatizm yapmayalım arkadaşlar.para falan alacakları yok ya bizden.gs liler,bjk liler sitemize girip download yapıolar die yaygara cıkaracak kadar küçülemezler heralde...;))
capoxfile işin gırgırı be ümit karan kardeş... fenerli dediğim arkadaş ev arkadaşım :) siteye girip o download diyecek :))) valla bu gidişle Black God Milli Kahraman olacak ha, demedi demeyin... Buj arada Liverpol Kronkamp ı transfer etmiş, artık kendimiz düzenleriz opt file ı... sevgilerle
Black God zaten antu ya bu kadar gs li , anca gs fb yi yendiği bi derby den sonra girer anca , bide bu yamada
umit_karan_99 ;)) walla bizde fenerli yok.ew arkadasım da bjk li.acıkcası yapcak bişimiz de yok;)) ss kuralı ile indirecez işte;) enes kardeşimin ve ona yardım edenlerin fedakarlıgı tabiki tartışılmaz.hiçbir karşılık olmadan bu güzelliği bize sunuyorlar.ellerine,emeklerine saglık.daha ne diyelim!!
Black God re : enes kardeş, yarın kesin vercen dimi linki??? ----------------------------------------------------- saat 02:25 olduğuna göre evet yarın kesin vericem inşallah