capoxfile ya taaa seneye olur mu insaf be enes? bi dakika bi dakika... al sana hata dakika 1 gol bir.. şimdi oyuncular 1 yaş genç mi gözükecek :))))
umit_karan_99 araya sunu da sıkıştıralım dicem ama gec kalmıs bi haber.artık biz düzeltiriz... Trabzonspor, Brezilyalı oyuncusu Fabiano Eller’i ülkesinin İnternacional takımına kiralık olarak verdi.
capoxfile Re:Valla sen düşün , tümer 34 , sergen bilmem kaç yaşında olcak tümerle, sergeni napiyim ??? asıl öenmli olan o FORMA? Adımız ve Formamız Kutsal o bize yeter...
Black God AVATAR ı değiştirsemmi ne yapsam , yeşil aycılar aşşadan tip tip bizim cama bakıyolar 10 kişi oldular i abowww ellerinde sakladıkları ne öle
Black God beyler şu an % 50 de , 8 saate felan biter diyo yani link öğleden sonra elime eçcek 1 gibi falan
Gökhan RE : iğrenç bi espri olcak belki ama size yamayı 1 sene sonra vercem dimi şimdi Kaliteli bir espiri ;)
arda t. ben pes5'i yeni yükledim isim düzeltme yaması gibi bir patch var mı?bendeki bütün isimler saçma.yardım ederseniz sevinirim