gokhANELKA yani peki bu upload 5 ocaktan erken bitecek demek mi oluyo enes kardeş??daha erken mi elde edicez we turkayı yoksa yine dediğin gibi 5 ocakta mı elde edicez???bi aydınlatırsan sevinirim???saol
gokhANELKA enes kardeşim sen olabildiğince erken koysanda isteyen ocaktan sonra indirse olmazmı?çünkü benim durumum biraz değişik,interneti kapattırcak benim peder ve durum vahim.tabiki benim için koy demiorum belki benim durumumda olan çok pes fanatiği vardır..onun için sadece bir fikir..bu arada ilerideki spiker çalışmaların olursa ben sana yardımcı olabilirim.hani demiştin ya aramızda ne spikerler var die ve ben bu işi göğüsleyebilirim diye düşünüyorum ayrıca ıspartanın yerel televizyonunda spikerlik yaptım maç spikerliği..eğer yapılış konusunda yardımcı olursan yani ne tür şeyler gerekli yardımcı olursan en iisini yapacağıma eminim..bunda sana garanti verebilirim..yorumunu bekliorum 2 konuya da...saool....
umit_karan_99 enes kardeş,bilmiom belki daha önce sordular,ama ben sana tekrar sorayım.bu yamada taraftar sorunu ortadan kalkacak diil mi???
Venom upload biter bitmez koy sen linki benim şu anda kotada 1 GB yer kaldı.... bari yarına bitsin de 1 GB boşa gitmesin;)
gokhANELKA ENES KARDEŞ FİKİRLERİME YORUM YAPMIYCAKMISIN??BEN GAYERT CİDDİYİM SPİKER İŞİNDE NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA BEN DE BİŞEYLER YAPMAK PAYLAŞMAK İSTİYORUM BANA GEREKEN SADECE BİRAZ YARDIM VE MORAL.BEN BUNUN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİM..VE AYRICA YARINA LİNKİ KOYABİLME ŞANSIN VARMI BENİM DE KOTA 2.5 GB KALDI..????
gokhANELKA abi yarına ya da ne zaman upload edersen verecekmisin linki?nolur bi kıyak geç bende yararlanıyım bu müthiş yamadan hadi kardeşim bi güzellik yap:olur mu dediğim gibi??
Black God Olm yarına bitse bile , sırf noel hediyesi olmaması için 1 gün beklerim , bu konudaki tutumumu daha önce yazdım
umit_karan_99 ewt ya,sen koy linki yarın.indiren indirsin.link zaten orda duracak,bi yere falan gitceği yok;)) isteyen de sonra indirir.olmaz mı;))
umit_karan_99 ewt hatırlıom,o cvbı bana vermiştin hatta:)) unut gitsin o dediklerimi,zaten yarın sıradan birgün,ben de fikrimi sölemiştim yine sana.hadi be enes...
gokhANELKA tamam kardeşim o zaman bari yarından sonraya koy olurmu bende hak veriyorum senin noel e karşı olmana ben de karşıyım şahsen o zaman 2 ocak ta ver olur mu?ona göre herşeyimi ayarlıycam en azından babamı 1 günlük idare ettircem neti kapattırmaması için???olur mu 2 ocak ta??
We_Turka1907 Valla.. sizin Bu we turkanız olmadımı pes5 in keyfi olmuyor .. umarım dediğiniz gibi süper olur .. 4,5 gözle bekliyoruz ..
gokhANELKA HADİ ENES KARDEŞ NOLUR Bİ AYDINLAT BU KONUDA BİZİ ...ONA GÖRE HİÇBİŞİ İNDİRMİYCEM ÇÜNKÜ SENİN WE TURKAN BENİM İÇİN İNDİRİLİCEKLER LİSTESİNDE 1 NUMARA YARINDAN SONRAYA VEYA DAHA ERKENE LİNK VERECEKMİSİN????
ilkayjagger enes kardeşim yanlış anlama ama avatar resminde sigara olmasa daha iyi olurdu sen bilirsin sadece bi goruş olarak soyledim yamayı sabırsızlıkla bekliyorum cok emek harcadın bizler için saol
Black God enes kardeşim yanlış anlama ama avatar resminde sigara olmasa daha iyi olurdu sen bilirsin sadece bi goruş olarak soyledim yamayı sabırsızlıkla bekliyorum cok emek harcadın bizler için saol Haklısın da burda beni örnek alacak biri olduğunu sanmıyorum