Black God re : enes kardeş menü müzikleri nası olcak.lite patch i denedin mi bilmiyorum ama orda ana menüde çalan müzik baya güzel,onu da koyarsan ii olur...;)) Benimkiler en iyileri hatta suat a bazı müzikleri ben yolladım zaten
capkin_olgun walla merakla bekliyoz bide dkz mi yoksa ggs kullansak çünkü unknow unnamed sorunu çıkıyo bide içine anlatımda koyarsanız iyi olur
fbemrah ben sizden yine de umutluyum.çok yakın zamanda bu sitede yepyeni bi oyunun reklamı ve formu yapılacak.Türkiye ileri gidiyo arkadaşlar.burda yaptığınız şeyler hafife alınacak şeyler değil.bu yetenekleri ileride çok daha büyük firmalara keşfedecek.sınırısız ekipler ve teknolojiler sizin hizmetinize sunulacak bundan emin olun.
Venom RE: walla merakla bekliyoz bide dkz mi yoksa ggs kullansak çünkü unknow unnamed sorunu çıkıyo bide içine anlatımda koyarsanız iyi olur anlatacak bişi yok dikkatle okumadın galiba indirdiğin dosyanın içinde e_sound e_text 0_sound 0_text pes5.exe KONAMI-WINPES5OPT dosyaları olacak. Ve sen bu dosyaları oyunun klasörüne yapıştıracaksın bu kadar GGS veya DKZ ile hiç uğraşmayacaksın
Lazpower61 bende heycanla bekliyorum bu patchi... insallah güzel ve erken cikar herkese tskler bu patchte emeyi olanin..!
Black God re : ben sizden yine de umutluyum.çok yakın zamanda bu sitede yepyeni bi oyunun reklamı ve formu yapılacak.Türkiye ileri gidiyo arkadaşlar.burda yaptığınız şeyler hafife alınacak şeyler değil.bu yetenekleri ileride çok daha büyük firmalara keşfedecek.sınırısız ekipler ve teknolojiler sizin hizmetinize sunulacak bundan emin olun. imşallaaaaaaaaah
Venom Nihat Spartak Moskova ile 4,5 yıllığına anlaştı. En kısa zamanda sözleşme imzalayacak. Yani koyabilirsin yamaya...
udol Beşiktaş maçlarında Gold Patch de olduğu gibi Cimbom tezahüratları olcak mı? İnşallah Beşiktaş tezahüratı koyarsınız, aksi çok kötü oluyor. Cordoba'nın face problemi de çözülmüştür umarım. Çalışmalarınız çok güzel, sabırsızlıkla bekliyorum.
anatolian amigo BU PATCHIN GELMESINI MERAKLE BEKLIYORUM NEYSE SIZE COK TEBRIKLER AGABEYLER ZATEN PES ICIN EN GUZEL PATCH SITESI BURASI GERCEKTEN DIYORUM
gencfbdaywalker emeğe geçen herkese teşşekkürler çok zor bir iş inşallah başarırsınız kolay gelsin...:)
japonoski merakla bekliyorum enes abi az kaldı fakat bilgisayar gene sabaha kadar açık kalacak olsun bu yamaya değer bunların hepsi ellerine sağlık.