hercai01 arkadaşlar ben dosyayı indirdim evde kurdum yanlız sadece mac başlarken türkce konuşıuluyor maca gecince herhangi bir ses yok bendemi yanlış kurduk yoksa sadece orasımı türkce tşk ederimç...
EA__SPORTS Arkadaşlar lütfen inidirenler bana gmail veya yahoo mail yoluyla bana yamaları gönderin zamanım yok indirmeye lütfen bana yollayın yalvarıyom sizlere mailler kazancig@yahoo.com fatih.famera.kazanci@gmail.com adreslerine gönderin...
geeraaapaaaa yaa abi helal olsun olmasınada şunu daha iyi bi anlatsaydın ya hiç bişi anlamadım şimdi ben napcam hepsini yükledim... ama o big gui dosyasını falan çalıştırıyom bişi anlamadım bu nasıl kullanılacak ?
EA__SPORTS işte burdan FİFA 06 TÜRKÇE SPİKER http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Dosya&eylem=DosyaGoster&dosyaid=891&kanalid=5
aykutemiz arkadaslar bu soccerbug TSL we turkayla(2006) uyumlumu .bırde ındırebılecegımız bı adres var mı flashget vs bı program destekleyen.tesekkurler
emany Orjinal Mesajı Yazan: aykutemiz arkadaslar bu soccerbug TSL we turkayla(2006) uyumlumu .bırde ındırebılecegımız bı adres var mı flashget vs bı program destekleyen.tesekkurler Kardeşim söylediğinin konuyla ne alakası var hem burası fifa bölümü :D
BHV_BuraK Orjinal Mesajı Yazan: oflu_61 ÇOK GÜZEL BİR YAMA BEN KURDUM OYNADIM ELLERİNE SAĞLIK YAPANIN ya madem kurdun banada anlat bende kuruyum bende winrarda çıkarırken 1le 2 yi kullanıyo sadece 3 ve 4 ü kullanmıyo