tifo06 bak yasin kardeş şimdi win rarla party 1 e çift tıklıon kendisi 1 ,2,3,4 yüklüo sonra bitane dosya çıkıo yukarda onun içindeki iki dosyayı alıyorsu sonra ea sport/fifa 2006/data/audioya kopyala iş bitti ama bunları yaparken fifa açık olmucak
furkan_t beyler fifa06 nın tükçe spikerini yüklüyemedim. bana detaylı bir şekilde açıklarmısınız? ACELEE:(
Gökhan Şurda İşine Yarar Bişey Vardı Ama Geç Kaldım Heralde. http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=59228
atsiz77 Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ arkadaşlar 4 parti rar dosyasını çıkarttıktan sonra yapmanız gereken bunlar Orjinal Mesajı Yazan: gsarrafgilRarlardan 2 adet big dosyası çıkıyor dat_eng.big olan dosyayı fifa 06/data/audio/ içine kopyalıyoruzhdr_eng.big dosyasını biggui , bigeditör , ea graph vs... programlardan biri ile fifa 06/data/audio/ klasöründeki audio.big dosyasına import ediyoruz hepsi bu kadar selam, aynen senin dedigin gibi 4parti rar dosyasini cikardim, ondan sonra audio.big ve dat_eng.big dosyalarini fifa 06/data/audio/ kopyaladim ama halen bende almanca konusuyor spiker bundan haric bir ayar yapmam gerekiyormu?
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: atsiz77 Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ arkadaşlar 4 parti rar dosyasını çıkarttıktan sonra yapmanız gereken bunlar Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: gsarrafgilRarlardan 2 adet big dosyası çıkıyor dat_eng.big olan dosyayı fifa 06/data/audio/ içine kopyalıyoruzhdr_eng.big dosyasını biggui , bigeditör , ea graph vs... programlardan biri ile fifa 06/data/audio/ klasöründeki audio.big dosyasına import ediyoruz hepsi bu kadar selam, aynen senin dedigin gibi 4parti rar dosyasini cikardim, ondan sonra audio.big ve dat_eng.big dosyalarini fifa 06/data/audio/ kopyaladim ama halen bende almanca konusuyor spiker bundan haric bir ayar yapmam gerekiyormu? Eğer Anasayfadaki Dosyaları İndirdiysen Bunları Yapmana gerek yok sadece parti 1 deki exe dosyasına tıklayıp normal kurulum yapacaksın ;)
T.Henry ben bu spikeri fifadelisi.net ten indirdim. orada geche nin hazırlamış olduğu kurulum dökümanı vardı. alın indirin, http://rapidshare.de/files/7972961/Tr_spiker_kurulumu.rar.html ben burdan yaptım, gayette kolaydı :s
baybatu Yahu abiler ablalar, ben bu şeyi yükleyemedim bir türlü. O bigGui denen programıon içinden çizgili bir sayfa çıkıyor. Kurulum bilgileri de hatalı görünnüyor. Biri bana yardım ederse sevinirim.
BLACK EAGLE5 baybatu kardeş sabredersen yakın bir zamanda TSLNANO siye mükemmel bir yama çıkacak ve merak etme içnde trspikerde olacak ok
fearlesscool GechE ben bu kurulum dökümanı dosyasını açamadım bunun için bana bir yardımcı olabilirmisiniz hangi programı kullanacağım. teşekkürler sağol