T.Henry http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=60282 arkadaşlar bu kurulum dökümanını buraya 10. kez yazıyorum belkide. hala nasıl kurucam dienler var. buyrun bir kez daha yazdım. bu kurulum dökümanı çok işinize yarar. herşey anlatılıyor(GECHE tarafından.) not: bu arada mod lar bu vermiş olduğum linkteki konuyu sabitlerlerse sevinirim.
ozan715 ya arkadaşlar 4 parçayı dA indirdim yüklemek için açıklamada var ama bn yinede bişey anlamadım lütfen bana yardım edin LÜTFEN msn adresim= ozan715@hotmail.com lütfen yardım edin
ozan715 ya arkadaşlar bn 4 parçayı da indirdim aslında açıklaması da var nsl kurulacağı için ama bn yine de bişey anlamadım lütfem yardım edin LÜTFEN msn adresim=ozan715@hotmail.com PLEASE HELP ME
EsEsli ya ben bu spikeri kurdum ama simdi kaldirmak istiyorum nasil yapcam koca oyunu yeniden mi kuracam kaldırmak icin baktim uninstall seceneğide yoq yardim ederseniz sefinirim.
Ray Allen_20 arkadaşlar ben yükledim ama maç başlarken oyundan atıyo bana yardımcı olurmusunuz bide audio.big dosyası bende yok bana gönderebilirmisinz adresim: fenerbahceli_furkan@msn.com
tobacortes şu an yeni yukluyorum programını.....................yok yok sen buyuk adamsın ya ea sports un seni alması lazım harbiden diyorum ama... eline gözlerine saglık...
tobacortes hocam ellerine saglık tamam çok güzel olmuş eleştirmek bana düşmez ama şuda bi gerçek gol sesleri pek olmamış bea yinede canın sagolsun süpersin avrupanın bize uyguladıgı bu ambargoyu yıktın ya ne diyeyim ben sana adamlar polonya ligini koyuyo orjinale türkiye ligi yok neyse tek kelime sana HELALLLLLLLLLLLLLLLL