beratkeles Bence hiç inandırıcı değil böle bir girişime bil hareket etmiş olsan kesin bir yerde takılır veya birilerinden yardım isteridin... bana hiç inandırıcı gelmedi...
beratkeles gökan bile bu kadar emin konuştu ben bu yamanın çımayacağına adım kadar eminim.. çünkü arkadaş yamanın olduğuna dair kanıt gösteremiyor...
Canbomgs Dostum kulaklarıma inanamıyorum ama doğruysa helal olsun sana yarın yaptıysan yolla sana teşekkür yetmez bide dosyaya rapidshare ye upload ettinmi yarınmı upload ediceksin çünkü baya bir zamanını olır 42 mb...
BİCLAR gsarrgfil sana saygım var ama bakıyorum sen havalardasın inan bana seninde bende yamaların var bak yarın yayınlıyınca bir daha siteye girersen rezil ederim seni ok
beratkeles yanlzı bir şey diyicem 42 mb az değilmi deçen sene ispanya ça çıkmıştı galiba boyutu çok fazla idi ... bu arkadaş 42 mb dio pek inandırıcı gelmedi ....
SLeviN Orjinal Mesajı Yazan: gsarrafgil tamam ben sözümün arkasındayım sende o yamayı çıkarmazsan ? çıkaramazsa zaten giremeyecek çünkü banlanıcak...
.ultrAslan. Orjinal Mesajı Yazan: BİCLAR ayıp size be hiç saygınız yok biraz daha böyle yaparsanız başka bir sitede yayınlarım okkkkkk hiihhh kac kac simdiden kacma planlari yap
SLeviN Orjinal Mesajı Yazan: BİCLAR ayıp size be hiç saygınız yok biraz daha böyle yaparsanız başka bir sitede yayınlarım okkkkkk saygısızlıkla bir alakası yok dostum şu an hiçbir kanıtın olmadan kaç kişiyi oyalıyorsun halbuki direk yayınlayarak konu açsan herkes seni alkışlar. ama ortada hiçbirşey yok sadece laf var...
Gökhan hazır bu sözleri vermişken yapmaya başla yarına yetiştirirsin sorun olursa msn den bana ulaş yardımcı olurum :p
_Omer_ Arkadas Hakketten Sende Bi Alemsin Millet Sana illada Burda yayinla demiyorki Kanit Göster Öle Konus Bende Inanmiyorum Sahsen Sana
BİCLAR adriano siz niye böyle yapıyorsunuz gördük yamalarınızı hepsi dandik bu hepsine bedel yarın siz ikinizi engellicem indiremeyeceksiniz oldumu