10UR Bilyiorum olmadı. Bu yüzden biv2 yaptım. Hala olmadı. Ne bileyim bnedemi sorun adamdamı anlamadım: Neyse... Daha saçına dokunmadım bile. NEyse bikaç denemeden sonra bu da olacak ama bakalım:)
Necaty walla bencede aydın süper de tomasın v2 side olmamış biraz uğraş bakalım elbette olcak sen bilirsin işini ;)
bjklifatih cok tesekurler 10UR yine guzel olmus TSL FE cikmadan bobo (bjk yeni transfer) face ini yaparmisin baya ariyorum geldigi takimnan iletisim kurdum 1100 fotograf yollacaklar;)
Beckham 23 10un senden bi istegim olacak mümkünse beckhamın yüzünüde yaparmısın oyundaki hic benzemiyor özellkle saclarıı
...Mehmet... aydın ve jun ii olmus ama thomas içinde acnı seyi söyleyemem genede fene sayılmaz (eger bi sorun varsa thomas da dır ;) sen en ii face makersın yapamayacagın oyuncu oldugunu zannetmiyorum)...
...Mehmet... Orjinal Mesajı Yazan: Beckham 23 10un senden bi istegim olacak mümkünse beckhamın yüzünüde yaparmısın oyundaki hic benzemiyor özellkle saclarıı daha önce baska bi arkadasda istemisti yapıldı beckham erinmeden sayfaları okursanızda mesaj yazarsanız cok ii olur konuyu bos mesajlarla dolduruyoruz...
10UR Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Gece yatmadan önce canım sıkıldı. Böyle bişiyaptım yorumlarınız... İşte aramanı kolaylaştırması açısında Beckham Face... Ama daha iyisini yapabilirm. Ayrıca bi dahaki sefere sayfaları okumadan msj yazmayalım.
...Mehmet... Orjinal Mesajı Yazan: bjklifatih 10UR SCN UYE TAKIMI icin faceler yapilacak mi??? o rada not diye yzmıstı 10ur face yapılmıyacak istemeyin diye...
The Patriot bende bişey istiyecem Alpay'ın yüzünü de bi denesene oyunda kel ama adam gerçekte uzun saçlı bi el atarsan
The Patriot 10UR alpay resimibulamadın herhalde ama senden başka bişey isticem ümit özat , önder , m.yozgatlı faceleri yaparsan çok bahtiyar olucam!