10UR Ben korsan yazılım'ı hiç desteklemedim desteklememde. tuncberk, parayla almanı tavsiye edeceğim çünkü bende öyle yaptım link veremem. Ayrıca zdata_02,zdata_03,zdata_04'ün üçünede bak. Üçünden birinde olacak.
Bulentbag Merhaba 10UR Acaba, TSL06-Nano Detailed SCN Üye Takımı'na seçileceklerin faceleri yapılacakmı resim falan gönderecekmiyiz bilgi verebilirsen çok memnun olurum..başarıların devamını dilerim, eğer facelerimiz olursa gerçektende mükemmel olur teşekkür ederim şimdiden..
ultrAki Orjinal Mesajı Yazan: Bulentbag Merhaba 10UR Acaba, TSL06-Nano Detailed SCN Üye Takımı'na seçileceklerin faceleri yapılacakmı resim falan gönderecekmiyiz bilgi verebilirsen çok memnun olurum..başarıların devamını dilerim, eğer facelerimiz olursa gerçektende mükemmel olur teşekkür ederim şimdiden.. evet gerçekten mükemmel olurdu ama yapılmayacak.
10UR Arkadaşlar oraya UYARI diye yazdım. Sormayın diye. Yapılmayacak çünkü. Neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum. Yapabilecek olsam emin olun kesinlikle yapardım ama gerçekten vakit yok ve face konusunda bana yardım çok az gerçekten. Birkaç tane daha facemaker olsaydı çok iyi olurdu.
K.A.L SeZeR 10ur tüm facelerini ve gs crowdu oyuna attım oyunu bi açtım ki bambaşka dünya yaratmışın,ellerine kollarına sağlık,ama bi tek necatinin yüz rengi çok beyaz olmuş ona bi el atarsan sevinirim(Galatasaraylıyım dır da)
Necaty bence 2005 gibi hemen bi pack yapmalısın 3Büyükler diye olmadı en azından GS&FB için bi facepack olmalı yani vaktin boşken bi düşün...
joker64 onur abi müthiş olmuş bu kaka.Bu seneki Becham'ı güzel yapamamışlar senden rica etsem Beckhamıda yaparmısın(zamanın varsa
...Mehmet... Orjinal Mesajı Yazan: lampart onur abi müthiş olmuş bu kaka.Bu seneki Becham'ı güzel yapamamışlar senden rica etsem Beckhamıda yaparmısın(zamanın varsa iki üc sayfa onde becham var yapıldı yani formu tam okumanı tavsiye ederim...
W0LF Yaw böyle takip etmesi çok zor oluyor.Bütün yamalar ilk konuda olsa daha kullanışlı olur bence...
bjklifatih 10UR cum benim bir istegim var trabzonspordan Besiktas a gelen Thomas Jun Face yaparmisin?
...Mehmet... yav 10ur artık konuya bakmıyormusun calısmalrını daha göremiyoruz yeni calısmalarını 4 gözle bekliyoruz biraz yayınlada yorum yapalım hatalarını düzeltelim;)...