10UR Beğenmeniize sevindim biraz hızlıya geldi bu face çünkü. Çalışmaları hızla sürdürüyorum bilgilerinize...
bjklifatih boyleceg 10UR un sayasinde BJK faceleri tamamlanmaya baslamis tumer,pancu face varmi 10UR gecen sene vardi biraz *fix* lesen (supersin 10UR)
10UR Oyundaki Facesi olan oyuncular: Beşiktaş: --------- Cordoba İ. Toraman Çağdaş Atan İ. Üzülmez Tümer Pancu Ailton(EA) Sergen(EA) Okan(EA) Kleberson(EA) Koray Avcı Ali Güneş Mustafa Doğan İ.Akın ---Birde youla vardı ama o gitti takımdan:) Fenerbahçe: -------------- Volkan Rüştü(EA) Ümit Özat Servet Önder Serkan Balcı Appiah(EA) Alex Anelka(EA) Nobre Tuncay Deniz Barış Önder Turaci Galatasaray: ------------- Mondragon Aykut Orhan Ak Ergün Song(EA) Cihan Heinz Hasan Şaş(EA) İlic Sabri Hasan Kabze Ümit Karan Ayhan Akman Volkan Arslan Necati Ateş Hakan Şükür(EA) Tomas Aydin üç büyüklerden bu kadar... Sizce yeterlimi???
ziya kalkavan 10ur cum niye gs den hemen hemen hepsi varda diğer takımlardan az kişi var bence yeterli değil. bu linkte fenerbahçeli futbolcuların resimleri var eğer yaparsan beni ve fb'lileri çok sevindirirsin....http://www.fenerbahce.org/futbol/
bjklifatih 10UR i.akin nin bir SS ni yollasan bayadir soruyorum ama heb kaytariyorsun yokarda yaziyorda ondan;):D
10UR bjklifatih, İ.Akın'ı daha öncelerde yapmıştım. Çok güzel olmadığı için koymadım buraya. Yeniden updateleyecek vaktim de yok gerçekten şu an Kayseri'nin stadını yapıyorum. Omergormez, vaktim olursa isteklerinizi karşılamaya çalışıyorum.