yadakop ya ben oyuna yamalaı şekliyle başladım ama sorun şu.... 1 . senem bitti 2.senede fikstür yok lig yok birtek türkiye kupası maçlarını oynuyorum lig başlamadı aralık ayına geldim hala yok bi fikri olan varmı
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: yadakop ya ben oyuna yamalaı şekliyle başladım ama sorun şu.... 1 . senem bitti 2.senede fikstür yok lig yok birtek türkiye kupası maçlarını oynuyorum lig başlamadı aralık ayına geldim hala yok bi fikri olan varmı türkiye 2.liglerini acmicaksın ya da 6.0.2 yükliceksin link calısıyor ayrıca
ewpirus Slm arkaşlar! Sevgili Makaay çok güzel işler başarmış. Soccercenter'ın kendi yaptığı yamalar 10 numara. Ben şöyle bi işarette bulunmak istiyorum. Genelde gelecekte alt yapıdan çıkan oyuncular kalitesiz oluyo ve ilerde sıkıntı oluyor... Sevgili Makaay ve ekibinden isteğim yapabilirlerse buna çare bulmaları, ben kendim uğraştım editörden ama olmadı... Bi de hep söylenen şu onca kupaya rağmen takımın ünlülüğünün artmama konusuyla ilgilenirseniz minnettar oluruz... Hepinize iyi oyunlar!!
Makaay Gelecekte alt yapıdan kaliteli oyuncular cıkması için editörden tesisleri ve genç oyuncuya yapılan yatırımlarla ilgili değerleri 20 yapacaksın ayrıca takımın tanınmışlığı yani reputationu da bu konuda baya etkili...
Dj BjK Makaay bak şimdi ben oyunu açtığımda Mehmet Sedef,Sezgin Sezer ML'ydi.Senin yamayı yükledim mehmet sedef DC,sezgin sezer DR/FC:D oldu.Acaba problem senin yamada mı yoksa oyun mu kafayı yedi? :D
mrt.polat ben rar'lı dosyanın içindeki exe yi acmaya calıstıımda dc istiyo,crack yapmamış gibi..masaüstüne atınca da normal oyuna giris dosyası gibi oluyo ve yine acınca cd istiyo..nası acmam gerektiini mail atar msın? mrt.polat@hotmail.com cok saol
jewel_ma20 arkadaslar bu paketi yukledim gs'le oynuyorum 2008de yeni stada gecince stad ismi kayboldu sadece sizin yamanizi yukledim boyle oldu yardimci olurmusunuz duzeltilirmi
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: chessjudge Makaay bak şimdi ben oyunu açtığımda Mehmet Sedef,Sezgin Sezer ML'ydi.Senin yamayı yükledim mehmet sedef DC,sezgin sezer DR/FC:D oldu.Acaba problem senin yamada mı yoksa oyun mu kafayı yedi? :D hatırlamıyorum simdi,ama benden dolayı herhangi bir hatanın oldugunu düşünmüyorum.oyunda onların mevkileri belirtilmemişse oyun otomatik mevkilendirme yapar,böyle birşey olabilir. Orjinal Mesajı Yazan: jewel_ma20 arkadaslar bu paketi yukledim gs'le oynuyorum 2008de yeni stada gecince stad ismi kayboldu sadece sizin yamanizi yukledim boyle oldu yardimci olurmusunuz duzeltilirmi düzelecektir biraz daha ilerlersen oyunda Orjinal Mesajı Yazan: mrt.polat ben rar'lı dosyanın içindeki exe yi acmaya calıstıımda dc istiyo,crack yapmamış gibi..masaüstüne atınca da normal oyuna giris dosyası gibi oluyo ve yine acınca cd istiyo..nası acmam gerektiini mail atar msın? mrt.polat@hotmail.com cok saol rarlı dosyanın içinde exe falan yok ne indirdin sen?
Hauta1n Makaay bende senin yaman yüklü.Yaman mükemmel ve daha iyisi yapılamaz diye düşünüyorum.Neyse benim söyleyeceğim alttaki ss'de de görünen bişe.Futbolla hiç ilgisi bulunmayan Kuzey Kore'nin milli stadı 145000 kişilik bi zahmet bunu bi sonraki yamada ayarlayabilirmisin???(Tabi çıkaracaksan) Buda ss:
Prophet bende heinz falan gk oldu 6.0.1 de yüklü ama builder olan ı sizce sorun bundan mı kaynaklanıyor
Makaay o ne öyle be :)acaba gercekten öyle mi o stad? bi arastıralım arastırdım stadın kapasitesi 150 bin kişilik :)
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: Prophet bende heinz falan gk oldu 6.0.1 de yüklü ama builder olan ı sizce sorun bundan mı kaynaklanıyor bu biraz sacma olmuş artık.oyunu sil tekrar kur.daha sonra 602 üstüne benim yamayı kur sorun kalmayacaktır
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: Makaay o ne öyle be :)acaba gercekten öyle mi o stad? bi arastıralım arastırdım stadın kapasitesi 150 bin kişilik :) Hey maşşallah
jewel_ma20 makaay kardes sende peygamber sabri var valla bu kadar soruya bu kadar ii cevap cok sagolasin Allah razi olsun stad ismi ilerde duzelir demissin kardes ama 2011 yilina gircem nerdeyse hala ayni :(
SaSa_Ilic22 arkadaşlar 6.0.1 den sonra build diye bişey var.onuda yüklemek gerekiyomu?yüklemesek ne olur?birde nasıl yüklicez?onun içinde sadece exe dosyası var.ne yapcam?birde 6.0.2 patchini nerden bulcam?lütfen yardım...
dogusakpinar Orjinal Mesajı Yazan: demirkaneren arkadaşlar 6.0.1 den sonra build diye bişey var.onuda yüklemek gerekiyomu?yüklemesek ne olur?birde nasıl yüklicez?onun içinde sadece exe dosyası var.ne yapcam?birde 6.0.2 patchini nerden bulcam?lütfen yardım... 6.0.2 yüleyeceksen veya yüklediysen ona gerek yok 6.0.2 yi www.sigames.com dan bulabilirsin resmi sitesi
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: demirkaneren arkadaşlar 6.0.1 den sonra build diye bişey var.onuda yüklemek gerekiyomu?yüklemesek ne olur?birde nasıl yüklicez?onun içinde sadece exe dosyası var.ne yapcam?birde 6.0.2 patchini nerden bulcam?lütfen yardım... Burdan daha hızlı indirebilirsin http://rapidshare.de/files/9476186/FM_Patch_602.exe.html
Makaay 6.0.2 http://www.sigames.com/downloads.php?type=view&id=365 direk oyunun üstüne 602 kur sonra benim patchi kur
SaSa_Ilic22 çok sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim.bakalım makaay'ın patchi nasıl olmuş:) kesin çok güzeldir her zamanki gibi.