LuNaT1C Orjinal Mesajı Yazan: Beirrut mat:100 Fizik:85 Bio:100 Kimya:88 Geo:okunmadı daha 95 hocanın günündeyse 100 bile olabilir :) bilgi ölçme değerlendirme(puhaha .p): 60 :D Tebrik ettim vallahi :z Öss'de de aynı başarıyı gösterirsin umarım.
Beirrut Orjinal Mesajı Yazan: LuNaT1C Orjinal Mesajı Yazan: Beirrut mat:100 Fizik:85 Bio:100 Kimya:88 Geo:okunmadı daha 95 hocanın günündeyse 100 bile olabilir :) bilgi ölçme değerlendirme(puhaha .p): 60 :D Tebrik ettim vallahi :z Öss'de de aynı başarıyı gösterirsin umarım. çok teşekkür ederim :) umarım herkesin istediği olur :)
D.V.S 7 İngilizce: 49 Dil ve Anlatım: 55 Geçen dönemde böyle başlamıştım sonra 90-95'leri bulmuştum.:o İnşallah bu dönemde aynısı olur. Biyoloji, Edebiyat yazılıları iyi geçti onların sonuçlarını bekliyorum.:p:)
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Orjinal Mesajı Yazan: Baraka Matematik: 85 Ben de onu dicektim. Matematik 85 maalesef :p Bencede maalesef:(
crdsa Benim matematiğim genelde çok iyidir :p Geçen dönem kötüydü biraz, son yazılıda düzelttim. Bu sefer çok iyi geçen bir yazılıdan 85 aldım ve rahatladım. Ne olursa olsun 100 alamadığım her matematik yazılısı moralimi bozar benim :o
Moldovan9 İngilizce:62 Coğrafya:45(Psikopat hocanın teki geldi.İlk dönem 4 düşmüştü) Matematik:26 Rezaletin Daniskası...