Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! Yaw dün R.Madrid Valencia maçında reklam tabelasında "Pro Evolution Soccer 5" "KONAMI" başlıklı reklamlar gördüm sanırım ispanyada çıkmış oyun çünkü çıkmasa yazarlardı yani çıkış tarihini... ;) oyun zaten avrupa da cıkmış durumda.. ingiltere den bi arkadaşla konuştum oyun gelmiş cd dükkanlarına.. millet oynuomuş çatır çatır :) tr ye gelmedi daha :( evt o reklamı bende gördüm Bernabeu stadında.. bi hafta önce de görmüştüm o zaman çıkış tarihi olarak 20 ekim yazıodu panolarda şimdi herhangi bi tarih yazmıodu.. ;)
FaTaL? çoktan çıktı ingilterede demekki oyun cd siz oynanmıyo onun için torrente verilmedi mantık bu düz mantık bakalım oyun gerçeltende cd siz çalışmicakmı :D
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: 2ampara***Womanizer haydeee nerden çıktı cdsiz oynanmicağı:( ingileterede oyun çıktıysa bunu torrente verilmemesinin nedeni cracklenememesidr r bu demekki oyun cdsiz(dvd)siz :D çalışmıyo demektir başka neden koymasınlarki :rolleyes:
Alphaville Kimse panik yapmasın 25.10.05 saat 08:30 itibarıyla oyunu türkiyede oynayan net bi açıklama yapan yok. büyük ihtimalle çarşamba yada perşembe günü elimizde olur oyun. torrente düşmedi diye cd siz çalışmayacağı konusunda panik yapmayın! ! !
e.c.i zaten çıkan bütün oyunlar mini image ile çalıştırılıyor bunu sadece PES5 için mi beceremiyolar bunda bi iş var ama anlamadım
sefillik arkadaşlar oyun orjinal cdkey stiyormuş buyüzden nette yok.(torrent) cdkey olayını çözerlerse düşer oyun nete ister 28 kasım gelsin orjinal cdkey çözemezlerse korsan oynanmayacak mecburi oynamak için orjinal alacaksınız? sağlam bir forumda sürekli takip ediyorum (ingilizlerden)
R@PP€R Herkes bi panik halinde sakin beyler :D En sonunda oynarsınız merak etmeyin :D Sizin yazıları okuyunca hemn koşasım geliyor maltepeye :D :p
capoxfile Arkadaşlar Konaminin bütün sitelerinde ayrıca diğer yabancı siteler ve forumlarda pes 5 pc için piyasaya çıkış tarihi 27-28 ekim olarak yazıyor hatta kasıma sarkma ihtimali olduuu bile yazıyo bazı sitelerde... Şu an piyasa da olanlar ps 2 için... Daha aksam danimarkadaki pes fanatiği kuzenimle msn de konustuk orda da kasımda çıkacakmış...
juliuscaesar1907 Evet arkadaşlar crack olayı halledilmiş hepinize iyi haber. Bugün-Yarın oyuna kavuşacaksınız...
juliuscaesar1907 bugyboy oyun hakkındaki düşüncelerin neler ? PEs 4 ten farkı nedir ? Biraz bilgilendirirsen seviniriz...