koraykar black gold belki geç oldu diyeceksin ama trabzonspor u da we stadınıda özenerek yapaarmısın??????
erbarut_1905 bugün 5 ocak!!! we turka 06 çıkıcak!!!indirip oynamaktan beynim sulanacak!!! :D:D:D upload edin artk sabrszlanıyorumm:D
XII Beyley bu yamada emeği geçen herkesin eline sağlık.Yamayı indirip kurdum we gerçekten çok güzel olmuş.
Sarpus arkadaslar enes patchi filefrontta atmıs 0_text 0_sound fln hpsi ayrı en fzla bir gecede iniyo bn ilk olarak ufak olanları indirdim sizde ole yapın cunku filefront buyuk boyuttaki dosyalar icin server cokmesin die 20kb/sn kdr izin veriyo o yuzden yavas iniyo burdan indirebilirsiniz.. http:://hosted.filefront.com/weturka06
erbarut_1905 yaa beyler şimdi benm kafam karıştı.we turka 06 çıktı mı?çıktıysa link nerde?çıkmadıysa ne zaman upload edlcek??
tmac21121 ya arkadaşla bu oyun kaç saatte iniyo ya hala inmedi 2 saay oldu böylemi iniyo bu..........
dj_djemba19 rar- şifresi nedir arkadaşlar bu dosyanın.indirdim ama bi türlü çıkaramadım dosyaları.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
dj_djemba19 rar- şifresi nedir arkadaşlar bu dosyanın.indirdim ama bi türlü çıkaramadım dosyaları.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
sonmez99 Orjinal Mesajı Yazan: dj_djemba19 rar- şifresi nedir arkadaşlar bu dosyanın.indirdim ama bi türlü çıkaramadım dosyaları.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM haklısın. indirdekten sonra da şifrenin olmaması insanı birazcık da olsun etkiliyor.....