Fanatik55 Orjinal Mesajı Yazan: maNga-Ra ZoRo bu bahsettiğin PES5 PC mi PS2 mi ne yani? Kardeş sen bilmiosun galiba pes5 ps2 için çoktan çıktı. zoronun bashettigi pc için ;)
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Black God Bende garanti kaynaq tan duydum ingiltere de çıkmış başlığı editliyorum evet torrente ne zaman düşer acaba :rolleye3:
Fanatik55 Orjinal Mesajı Yazan: Black God Bende garanti kaynaq tan duydum ingiltere de çıkmış başlığı editliyorum :D :D :D demek çaktırmadan başlıgı degiştiren sendin :D
e.c.i Orjinal Mesajı Yazan: Fanatik55 :D :D :D demek çaktırmadan başlıgı degiştiren sendin :D ewet demek oymuş :D:D:D
Onur1991 **Pes 5 Çıkmış He Pes 4ü GEç Almıştımda Ama Pes 5i Hayatta Kaçırmam Ama Torrenti Hangi Programla İndircez Bana Bİri Link Versin**
e.c.i çabuk geçer elimize inşallah :meksika: :meksika: :mesale: :mesale: :mesale: :mesale: :bengal: :bengal: :bengal: :bengal:
ggurak PaoLo_RosSi, eğer çektiğin dosyanın fake olmadığından eminsen lütfen bizi de bilgilendirir misin?
PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: ggurak PaoLo_RosSi, eğer çektiğin dosyanın fake olmadığından eminsen lütfen bizi de bilgilendirir misin? çok pardon bu ps2 miş ben biraz torrent cahiliyim de neyse bulursam haber veririm
Sakin1NR Pes5 Playstation 2 ve XBox icin Almanyada 20. Ekim (yani dün) tarihiyle piyasalarda.. PC icin ise 27. Ekim'de cikacak.. bugün yarin oynarim..
ggurak Arkadaşlar, oyunun İngiltere'de çıktığını söylüyorsunuz. Bunun aslı var mı? İngiltere'de yaşayan bir arkadaş varsa, bunu teyit edebilir mi?