âİ£T10 Ulan bu oyun milleti paranoyak yaptı ya...:D :D Milletin acaip saplantıları oldu :p :p Bari çıkınca tedavisini yapsa ki bence herkesi normale döndürecektir... :D :D Ama bu oyun milleti çıktığı gün komaya sokar ;) Dış dünyayla ilişkisini keser...Benden sölemesi...
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: devillmycry :biggrin2: lemm geç kaldık yeni bir günde görüşmek üzere :D :D :D
e.c.i ewet beyler son noktayı koyuyorum gelen haberlere göre ekim 20 ile 28 arasında birgün çıkacakmış saygılar:p :p :p :biggrin2: :biggrin2: :icon_lol: EDİT: kaldı 9 gün :D
Fanatik55 Orjinal Mesajı Yazan: devillmycry ewet beyler son noktayı koyuyorum gelen haberlere göre ekim 20 ile 28 arasında birgün çıkacakmış saygılar:p :p :p :biggrin2: :biggrin2: :icon_lol: EDİT: kaldı 9 gün :D :d kardeş sen editi 00.02 de yaptın ben ise mesajımı 00.00 da attım ;) gene ilk ben attım
asenol İyi de arkadaşlar konaminin resmi sitesinde 21 i yazıyo yani cuma çoğu oyun da cuma günü çıkıyor.21 inde çıkar 22 sinde ise türkiye ye gelmese bile en azından nete düşer..biz de yumulurus..:D:D:D
03eagle87 harbiden konami nin sitede 21 yazıyo bende bugün gördüm haftaya pazartesi dvdrip olarak tüm korsancılarda mevcut hale gelir....
e.c.i 9 kaldı da yaw bu arada biri çaktırmadan başlığı değiştiriyo büyük güne 13 kaldı die açılmıştı yawaş yawaş başlıkta iniyor :D:D:D
maNga-Ra Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi. Resmi sitede şu bilgiler vardır: 21 Ekim Cuma: PS2 ve XBOX için PES5 çıkış tarihi. 28 Ekim Cuma: PC için PES5 çıkış tarihi.
e.c.i yenibir güne merhaba kaldı 8 :D:D:D:D :meksika: :mesale: :mesale: :mesale: :mesale: :mesale: :sarhos: :sarhos: