KalkVeSavas amerikada 1024 ler 15 euro imiş.ve bazı bölgelerdede bedava adsl uygulaması varmış.ayrıca kablosuz olaylarına girmişler adamlar.havada datalar uçuyormuş,dün tv de izledim.
rapper Şimdi ntvmsnbc de okudum 256ların 512ye çıkacağını söylüyor.Ama kotadan bahsetmiyor. http://www.ntvmsnbc.com/news/345351.asp tamam abi işte 256 kalmıcak yani kotalı 512 olcak sınırsız 256 kalcak die bişi yok yaf...
Pentagram_15 Kotalı 512 yerine kotasız 256 tercih ederim. Ben ayda en az 25GB çekiyorum nette. Eğer benim net kotalı olursa kurarım Dial-Up modemimi yaşasın Superonline derim. Ne bu böyle tüm memleket sınırlarla doldu. Umarım herkese kota uygulaması saçmalığı diye birşey olmaz.
Burakreis benim 512kbps 1 kasımda 1024kbpsmi olcak yoksa yine 512kbps olarak kalacakmı???kalcaksa çok sacma olur bence...
Burakreis Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 512 olanlar ın hızı artmıyo galiba öle biliyom.Fiatta bi indirim olabilir abi eğer dediğin gibiyse işimiz kötü....:( :( :,(
rapper Orjinal Mesajı Yazan: pEnTaGrAm_15 Kotalı 512 yerine kotasız 256 tercih ederim. Ben ayda en az 25GB çekiyorum nette. Eğer benim net kotalı olursa kurarım Dial-Up modemimi yaşasın Superonline derim. Ne bu böyle tüm memleket sınırlarla doldu. Umarım herkese kota uygulaması saçmalığı diye birşey olmaz. hayır ya 256 lar 512 kotalı olcak die bişi yok...256 kotalı 512 kotalı olcak 256 sınırsız da 512 sınırsız olcak işte
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: rapper hayır ya 256 lar 512 kotalı olcak die bişi yok...256 kotalı 512 kotalı olcak 256 sınırsız da 512 sınırsız olcak işte ben aynı haberin değişik versiyonlarını kırk siteden okudum ama bunu çıkartamadım,sen hemen bu fikre varmışsın,helal olsun sana.
rapper Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas ben aynı haberin değişik versiyonlarını kırk siteden okudum ama bunu çıkartamadım,sen hemen bu fikre varmışsın,helal olsun sana. arkadaşım konunun ilk mesajı dedim kendi yazmış dedin...sonra bikaç haber daha vardı en son ntvmsnbc nin haberindeki başlıkta benim dediğim gibiydi daha ne diyim yani...ayrıca senin dediğin gibi yaparlarsa saçmalık olur...sen de öle diosun zaten saçmalık olur die...bence benim çıkardığım sonucu deil de senin çıkardığın sonucu çıkarmak o yazıdan daha zor...;)
Yasin KAYA arkadaşlar kotalarda hiç bir değişiklik olmayacak... 3gb sa 3 gb kalacak.5 se 5 kalacak.sınırsızsa sınırsız... 256 - 512 olacak... doğal olarak da 512ler 1024 olacak... bilmiyorum ama bunu herkes anlayabilir diye düşünmüştüm...
Yasin KAYA Orjinal Mesajı Yazan: rapper kayasin senin dediğin gibi olduunu sanmıorum...özellikle 512 nin 1024 olması aklıma yatmadı eğer 256 olanları hiç bir ücret değiştikliği yapmadan 512 yaparlarsa... 512 kullananlar isyan etmez mi????
Yasin KAYA Orjinal Mesajı Yazan: rapper eder ama isyan etmekle olsaydı şuan beleş olması lazımdı bu olayın 256 kullananlara bi iyilik yapıp hiç fark almadan 512 yapıyorlar... 512 kullananların başı kel değil ya...biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar... onlara da mutlaka bi iyilik yapmaları gerekir diye düşünüyorum...
rapper abi flood oldu yeter bu kadar ben de senin gibi düşünüorum ama yapcaklarını sanmıorm nese kusra bakmayın...
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: HeDo gecen sene 1 nisan şakası olarak yapmışlardı bunu :D daha var 1 nisan a :D :D