Mc.Speedy Olum Sen Nasıl Konusuyon La Adama Karşı Sinirlerimi Bozma Benim Haddini Aşıyorsun kendi sitenmi nere oraya bi defol git artık haaa.....
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: 'zoro sen karısma sen sütünü iç ve yat senin uyku zamanın çoktaaan geldide geçti bile palyacolarla fazla ilgi alakam yoktur zaten .. ayrica senden buyugum ... sen git kumda kaleler yap oyna hadi cocumm .
.ultrAslan. yasın büyük diye dalga gecmene izinmi var hem sen baslattın neyse bu arada Hasan sas (11) seni kimin yetistirdigini unutma daha 2 güne kadar Forma yapmayı bilmiyodun
ZoRo muuuhehueuheuheuh :D adriano sen face yapmasini felan kendin cozdun yani dimi hasana orettin ama sen kendin orendin :D
Mc.Speedy Football x e gitt de bak benim kac msJ var su an fazla konusma buraya gelip senle benim alakam bile yoK .....
.ultrAslan. pes ıcın senden ögrendim sagol zoro ona bise demiyom ama bu Hasan Sas (11) bana forma yapmayı ögretın dıye geldi sonra da kactı siteden
Mc.Speedy Sen Ne dion Yaw Bana Basta Bi Murat Öğretti zaten 1 gün mod oldum defolup gittim Murat yardım olmustu bana baslamam sonrasını kendim öğrettim....ama murat yardım cı oldu o na bişey demiyom sonra kendim cıktım zaten...
.ultrAslan. Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) Sen Ne dion Yaw Bana Basta Bi Murat Öğretti zaten 1 gün mod oldum defolup gittim Murat yardım olmustu bana baslamam sonrasını kendim öğrettim....ama murat yardım cı oldu o na bişey demiyom sonra kendim cıktım zaten... muratla beraber kim vardı???ben sonra niye kaçtın????
Mc.Speedy Murat la konusan senmiydin abe....beraber msn de görüştüğümüz adın gökhan mı neydi nick ?? ?
.ultrAslan. Adriano ydu pesden anlayan birine ihtiyac vardı senı bulduk sende forma yapamıyom dedin ögretikten sonra kactın
Mc.Speedy Sana bişey diycem ama sen bana o gün murat la konustukdan sonra ne diyodun forma nasıl atılıyor import ediliyor demiştin hatırla iyi hatırla....tammamı ? sonra ne dedim ben scn ye dokuman koycam dedim sen bana bi güzel saydın engelledin hatırla iyi sekilde hatta oydemir de yanımızda bana import soran adam forma yapmayı öğretiyor alla alla ben zaten o zaman forma hariç bütün biilgilerimle geldiydim......Ama sen nasıl forma yapmayı bilyordun..bana öğrettin...
Mc.Speedy Sana Noluyor Abi adam import Etmeyi Bana soruyor Bide Güzel sövüyor sende kızıyon adam ne diyim artık ben....
.ultrAslan. sen bana forma aktarmayı ögretmedinki oydemir ögretti sonra sen dedinki ben scn de calısacam bu sitede calısmam ve ben forma kac yıldır yapiyorum ok????