yekta_simsek55 gökhan 4 büyükler yamasını nerden bulucam aradım ama bulamadım link versene gökhan abi
Gökhan Yorumlar İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar Oyuna Yüklemek İsteyen Arkadaşlar İçin Bunlarda Minikitleri.
Gökhan Yine Basit Bir Forma.Sivas Forması Ve Minikiti.Kitraptorda Sorun Olduğu İçin SS alamıyorum.ama bundan sonralarda alacam oyundan ;) Birde Koldaki diadora logoları biraz büyük gibi oldu.
...Mehmet... bu formaya diyecem bisey yok bence gayet guzel ama bu forma eski olan yeni olan formaları yaparsanız sevnirim bide sivasspor a kit raptordan formaları nasıl(sivassporun adı gorunmuyoda) ekliyecez...
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: ARAS AKDERE YAW GÖKHAN BJKNİN BU SENEKİ ÇUBUKLU FORMASINI YAPTIYSAN ONU NERDEN DOWMNLOAD EDEBİLRİM? Eğer Sana Zahmet Formadan Bir Resim Atarsan Yapmaya Çalışırım ;)
Gökhan Samsunspor away Öncelikle Formanın Yakası İçin Dimuratti"ye Teşekkür Ederim. ( Kusura Bakma Murat MSN den Soracaktım ama Yoktun :) )
...Mehmet... Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ Kitraptor İle Yükleyebilirsin ;) yav bende kit raptorla yuklemek istedim ama sivasspor un ismi gorunmuyoki...:(