Orjinal Mesajı Yazan: PaoLo_RosSi
ben ümit karan la anelka yı karşılaştırmam çünkü ikisi farklı oyuncular en iyi golcü dersek ümit karan ve ailton ama komple yaklaşırsak olaya anelka komple bi forvet çok iyi bi golcü değil ama en iyi dribling yapan forvet necatiyle beraber hakan ümit falan bunlar ceza sahası forveti (hatta santrafor forvet değil) ailton yine süratli bunlara göre fatihte dribling yapabiliyo çalımlarla bu özelliklerin hepsini toplayıp en iyi dersek bence anelka ailton a göre az buçuk farkla ama en iyi santrafor demiyorum komple forvet olarak diyorum
abi necati dribling'ci deilde ne.forevet diil aslında necati.ofansif ortasahada oynayan harika bi oyuncu.ama bunu daha kendisi keşfedemedi.gerets bunu yawaş yawaş çözmeye başladı ve manisa maçında uyguladı bunu.neyer gvenerek.tabiki aradan gizli kaçımlarla,etkili pas ve şutlarla, hızlı koşumuyla ve bireysellie yönelik futboluyla.tamam driblinde bi anelkayı geçemez ama bence bi ailtonu veya fatih tekkeyi geçer...
EDİT:ama bakın topa en iyi kafa vuran oyuncu derseniz veya forvetten faslası derseniz ben fatih tekke derim.dünyada bakın Türkiye diil dünyada kafayla topa en iyi yön veren futbolcu Fatih Tekkedir...Alternatifide yok...