Izecson dos Santo Liete Türkiyede şuanda oynayan en iyi forvet kimdir sizce arkadaşlar Bence Nicolas Anelka
LENNOX Size katilmiyorum, anelka degil ilk basta, umit karan gelir, adamin gollerine birak, oyunu nasil etkiledigi hemen goze carpiyor, adamin assistleri mukemmel, adam mac kurtariyo, ben bunlari daha anelka'da goremedim daha... Saygilarimla....
CANARY 54 Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Size katilmiyorum, anelka degil ilk basta, umit karan gelir, adamin gollerine birak, oyunu nasil etkiledigi hemen goze carpiyor, adamin assistleri mukemmel, adam mac kurtariyo, ben bunlari daha anelka'da goremedim daha... Saygilarimla.... bkz.Samsun 1-Fenerbahçe 2(anelka) bkz.Bjk 0 -Fenerbahçe 1(anelka) bkz.milan 1 -Fenerbaçe 1 (anelka penaltı sebebiyet) daha ligin 7 haftası oynanıyor kalitesini tartışamak zati haddimiz değil ;)
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: CANARY 54 bkz.Samsun 1-Fenerbahçe 2(anelka) bkz.Bjk 0 -Fenerbahçe 1(anelka) bkz.milan 1 -Fenerbaçe 1 (anelka penaltı sebebiyet) daha ligin 7 haftası oynanıyor kalitesini tartışamak zati haddimiz değil ;) Samsun'a adam mac mi kurtardi ?, BJK'ye buldu pozisyonu atti yoksa mac gene 1-1 bitiyodu, Milan macinda anelka bi halt mi yiyebildi, bi penalti yaptirdi oda size yeter...
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: CANARY 54 daha ligin 7 haftası oynanıyor kalitesini tartışamak zati haddimiz değil ;) Ligin daha 7. haftasi Gol: 9
mirдňdд arkadaşlar tartışmasız Ümit Karan yani kendi takımlarınızdaki forveti en iyi diye yazmanız bence yanlış ben Ailton diyormuyum kim iyiyse onun hakkını vermek lazım iyi olanda Ümit Karan şu ana kadar attığı gollerle Galatasaray'ı zirveye taşıdı
CANARY 54 Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Samsun'a adam mac mi kurtardi ?, BJK'ye buldu pozisyonu atti yoksa mac gene 1-1 bitiyodu, Milan macinda anelka bi halt mi yiyebildi, bi penalti yaptirdi oda size yeter... arkadaşım senin futbol mantiliten nasıl bilmem ama bence bir takımda galibiyet yada öne geçme golünü atan oyuncu oyunu açmış olur ve takımın sonuçta galibiyet sayısını atmış olur bu böle bitiyordu öle oluyordu değil adam 1-o golünü atmış bir de penaltı kazandırmış ve bjk savunmasını ne hale getirdiğini gördün herhalde milan maçında ise anelka üstüne düşen görevi en iyisi ile yerine getirdi bence dünyanın en iyi savunma oyuncularına karşı oynuyon çokta kolay olmasa gerek ayrıca bi penaltı yaptırması bize yetmez bunada bil oyunu ve hareketleriye biz zevk alıyoruz anelkadan
tolgajk Gerçek şu ki en iyi forvet şu anda ümit karan lütfen kendi takımınızın forvetlerinizi en iyi forvet kesinlikle budur diye buraya yazmayın anelka sadece son iki haftada iyi oynadı ümitse sezonun başından beri iyi oynuyor ama anelka nın en iyi forvet olduğuna yürekten inanıyorsanız bana laf düşmez tabii
Nouzer **Kendi takımımdan olduğu için değil 7 haftaya bakarak diyebilirim ki Ümit Karan zaten gerçek de bu aksini iddia eden tüm maçları birdaha izlesin .. **