Black God Yaş : 19 Boy : 1.89 Kilo . 80 Mevki kaleci yada forvet ama söliim kaleci yaparsan gücümü zıplamamı full çek çünkü iyi kaleciyimdir forma numaram da : kaleci isem 34 forvet isem 31 olsun
Marty yaş: 16 boy:1.78 kilo:60 Mevki: Forvet Güçler: Zıplama, Kafa, Şut çekme Forma no : 99 Saç stili : Fatih Tekke stil
Die for You bu arada bu yüz olayına sadece scn team mi yaptırıo yani sadece onlarınmı yapılcak acaba??
ZoRo nick iniz olcak iste ? die for you ; yauf millet koyyor resim iste sende koy olur tabii hepsinin dedim ya .
2ampara***Womanizer Yaş:15 Boy:1.78 Kilo:60 Mevki: Defansif Orta Saha Orta No:15 Nickler kullanılcaksa sadece 2ampara olsun eğer gerçek isimler olcaksa Burak
CIM_BOM_BOM_1989 Orjinal Mesajı Yazan: CIM_BOM_BOM_1989 yaş:16 boy:1.70 kilo:52 mevki: orta sahanin heryeri (yeterki orta saha olsun :) ) no:38 ayak:sağ isim: Murat Bolat (gercek isimleri yapsak daha iyi bence)
Ardataskin yaş=15 boy=1.83 kilo=60 mevki=hücuma yönelik ortasaha sol veya orta numara=8-23 arası olabilir beni sarışın bisey yapın malasef fotomu yollayamıyom
Die for You tamam bi daha atiim ad : Alican boy:1.70 kilo:50 mevkii:RMF numara:28 fotomu zoro abiye özelden attım zaten