ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: rapper zaten şaka yaptı sanırım nickdaşım... bende biliyorum şaka yaptığını ;)
rapper Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash bende biliyorum şaka yaptığını ;) ok:D :D :D ...saol arkadaşım resimler harbi güzel...
Hasansas1905 adama bak ya basket maçında yapılacak şey mi bu:D böle masaya can kurban:D ne seksi kadın dimi:)Alt tarafa bakın bi bi kulaç farkla 1. olmuş:D dünya haritası:) böle berbere can kurban:D bakan bey e bakın neye bakıyo:D
selimmm15 Hasan yukarıdaki resimden ben 11 tane buldum.Ben şimdi observer dediğindenmi oluyorum!!!normalde 4-5 tane bulabilirsin demişsin.Sadece atlıların arkasındaki ağaçlarda 6 tane var.diğerleri dere kenarında...bu arada böyle müstehcen resimler forum kurallarına aykırı değilse bende başlıyorum!!!
ismet_nash bir gün bakmadık ne olmuş bura yaw :D :D :D hepsi çokı güzel sağolun birde dünya haritasında türkiye içerde kalmış herhalde :D :D ben de türkiye de ki bu kirlilik nerden geliyo diyodum :p :p :p
ismet_nash walla ha harika sağolun beyler :D :D :D :D selimmm15 seninkiler de güzel ama biraz şeye(diyemiyorum ban yemiyim :D ) kaçıyo sanki :D :D