Hasansas1905 çüşş yani eşegi köpegi yapanı gördüm ama ilk defa bi tavuu yapanı gördüm yaws.:)ne insanlar var şu dünyada
Spocket Tavuk olayı dehşet :)... Lâkin bu konunun başlığından korkuyorum ben, çok katı, başlığı görünce yeterince gülemiyorum (ilginç bi tabir oldu)
R@PP€R Tavuk olayı :D Hani bi yerde duymuştum dağdan ayı iniyomuş köyün bacılarına tecavüz edip kaçıyomuş diye :D de tavuk olayında iyice sapıtmışlar zuhahaha :D:D:D:D
Kokane Tavuk olayi süper. Belki tavuk kendi karisi, civcivlerde cocuklari, ici okadar yanigina göre :D
ismet_nash zuahahahahhaha :D :D :D :D :D :D Tavuk olayında koptum :D :D :D adamın bakışı ve sözleri :D :D :D
takunya Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Lâkin bu konunun başlığından korkuyorum ben, çok katı, başlığı görünce yeterince gülemiyorum (ilginç bi tabir oldu) Biri bişey mi dedi :) Sahiden neydi o öyle, azarlar gibiydi başlık eheh.
rapper abi şaka gibi bu nasıl bir şiir bu nasıl duygu yüklü bişi yaaa öküzemi aşık oldu kadın yuh yaaa yuh...:D:D:D:D:D ben tanırım karıyı g..ünden ahahahahaha
Kokane Ne yapyim o*ospu kariyi, aradigim kadin sensin... :icon_lol: Öldüm burada. Süper ya. En komik resimler gazete yazilariymis... Bitane vardi, "inege tecavüz eden esekte bulundu" gibi biseydi. Arsivimde vardi bulamadim.
Hasansas1905 alın size türk windows u:D:D http://www.atillaate.com/xpturk/system.htm EDİT:japonlar biz den ne istiyo yaaa:D:D