Die for You buda ikinci gerçek formam ama yaptığım resim çok kötüydü onun için yanlışlık olabilir yorum sizin buda yaptıım resim
cristiano_qzzy ewt haklısın logo tam olmuş.ikinic forma için pek bşy solicemicem çünkü ben tam bilimiom formayı ama çizim güzel olmuş başarılar
Die for You olur abi bana uyar senin topice yazdım ama bidaa sölim bnm adım alican ;) yorum için çok saol
Die for You ewet yaptıım bütün formaların updateleri ile birdaha sunuyorum dewamı gelecek ;) _Galatasaray_ _Türkiye_ _Fenerbahçe_ _Beşiktaş_
Die for You Kimse kızmasın ama biraz düşüncelerinizide yazın yaw yani kimse yorum yapmazsa bn kendime mi yapıom formaları lütfen :mad:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Die for You eweet buda brezilya forması yorumlarınızı bekliyorum brezilyanın yeni forması böle diil template yanlış bide ortdaki halkayı ii çizemmemişsin :rolleye3:
Die for You we gelir gelmez cihan abinin topicinde yayınladıım gs parçalının updateini yayınlıorum artı olarak renkler tam oldu orijinallik logosu koydum we cola turkaları düzelttim buyrun lütfen yorumda yapınn :hihi: :hihi: