Die for You nike fb inşallah beğenirsiniz (beğenin beğenin:D:D) http://img110.imageshack.us/img110/8435/fenerbahenike7jo.png
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) güzel olmus sami şu avatarını değiştir ya kızı orda gördümü anti-pati oluşuyor üzerimde :mad:
Die for You eweet buda gs nike güzel oldu eksiklerim warsa yazın arkadaşlar yoksada yazın yorumlarınızı bekliom ;)
cristiano_qzzy forma gayet güsel. olumsuz yorum yapmaya çalışsamda olmuyo ben bi eksiğini bulamadım :D :D :p :p
Die for You forma gayet güsel. olumsuz yorum yapmaya çalışsamda olmuyo ben bi eksiğini bulamadım çok saol cristiano art nietin we yorumun için:D:D:D
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) ehh güzel olmuş...Lefter Nolmuş avartarıma :( abi şu britneyi koyma avatarına yaw başka birini koy lütfen :) :) :rolleye3:
ZoRo eksiklerimi yazin demissin .. en buyuk eksigin fantasy yapiyosun .. forma yapiminin en zor kismi BENCE bir resme bakarak onu gercegine en uygun gusel sekilde yapmak fantasy photoshop anliyan herkes yapa bilir gercege don bence .
Die for You doğru sölüosun ama tam herşeyi öğrenmeden gerçek forma yapmak istemedim inşallah 1-2 gün içinde gerçeğe döncem teşekkürler yorum için..
Die for You arkadaşlar türkiyeyi deiştirdim çünkü oyunda otomatik gelen türk bayrağı tff logosunu kaptıo buyrun