FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Die for You eweet buda brezilya forması yorumlarınızı bekliyorum brezilyanın yeni forması böle diil template yanlış bide ortdaki halkayı ii çizemmemişsin :rolleye3:
Die for You we gelir gelmez cihan abinin topicinde yayınladıım gs parçalının updateini yayınlıorum artı olarak renkler tam oldu orijinallik logosu koydum we cola turkaları düzelttim buyrun lütfen yorumda yapınn :hihi: :hihi:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo Mirust yerine baska template cizseydin daha guzel olurdu "BENCE" :drapeau: zoronun templatesine çizssen daha ii olurdı bence peuepeıe :D
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Die for You olur walla at istersen:D:D zaten 2 sokak altta onuda kendin al :D
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo aha yeni 1 tane daha bu cok gusel durdu oyunda yauf :D ama cizimsiz mirust gibi :D Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo yok beyefendinin eline getireces bide tuvbe tuvbe :D :D :D :p :p
Die for You yanlışım warmış logoyu ortaya aldım bide yakayı yaptım yorularınızı hala bekliom :D :D :hihi:
Die for You ayıp ama o kadar uğraşıom dün sekizde attım saat sekiz olcak bi yorum yok kızmıom ama üzülüom yaw yani boşu boşuna yapmış gibi oluos sabırsız da diilim yani 2 günde topu topu 2 yorum war
RedOne son yaptığın arjantin formalrından üstekinin logolar doru ancak kollardaki cizgilerin renkleri yanlış birde koltuk altlarını unutmuşşun birde arjantin logosu birazcık daha büyük olcak