Die for You ok çok saol fakat bu arada bu seneki mağaza resminde üç çzgide maviydi oonda öle yaptım yorumlar için çok saol
RedOne bu seneki renkler di benim sana söylediğim bence aklında yanlış kalmış o resimde zaten 2006 .eminim bu resme dikkatli bak daha rahat görebilirsin
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: RedOne bu seneki renkler di benim sana söylediğim bence aklında yanlış kalmış o resimde zaten 2006 .eminim bu resme dikkatli bak daha rahat görebilirsin hııımm güzelmiş
ZoRo evet guzel olmus :) basit forma yapmissin ama guzel .. bence bu template ile renkli bi forma yap o zaman daha guzel duruyor .. gs nin yeni formalarini felan dene ... :D
ZoRo niye hep eski formalari yapiyon ki :) gs nin yeni formasini yap bence .. bu yil kilerden .. gs formasi bjk nazaran daha guzel duruyor belki bjk formasi basit forma oldugu icin oyle gozukuyor :)
Die for You yaw yenileride yaptım gsnin şimdi beyazı koycam bugün ewt maçı izledim simsiyahtı walla ama oyunda güzel duruo template güzel yani :D:D
Tearaway night wolfun tempi ben beyenmedim :) cünkü baksana kollardaki seritler kötü olmus bendede var bu temp ama beyenmedim acil update istioz o kollar için kardeşş!! :)
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo T-Shirt deki cizgileri unutmussun Die for You . doğru sölüosunda ilk yaptım öle çizgileri çok ii yapamadım yrna yaparım onu artık saol sölediin için ;)
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway night wolfun tempi ben beyenmedim :) cünkü baksana kollardaki seritler kötü olmus bendede var bu temp ama beyenmedim acil update istioz o kollar için kardeşş!! :) ewt yaw ama başka yok bnde bakcam başka templatee sinir oluom o kollara yani etrafı siyah kalıo hep ok en yakn zamanda yapcam saol yorum için ;)