OZGUROR Orjinal Mesajı Yazan: Wolf impBIG.exe dosyasının karışmasından dolayı importu düzgün yapamıyor, o yüzdende oyundan atıyordu. Hallettim. Hemen upload ediyorum. Bu sorun için sizlerden özür diliyorum.. Hatanın çözülmesine sevindim...Yapan arkadaşların ellerine sağlık...bekliyoruz.
OZGUROR Bende de oldu elinize sağlık güzel olmus ama Ali Sami Yen'de maç yapınca renkler birbirine karışıyor seyirciler ve stad yeşil renkte çim kırmızı renkte ama diğer stadda maç yapınca renklerde bir sorun olmuyor...
SiNBaD_ Arkadaşlar saraçoğlu iyi ama orada da hakem Selçuk Dereli'nin rengi atmış.:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
SiNBaD_ Wolf bu patch'in tüm hatalrı çıkınca sen hepsini tek tek gözden geçirsen daha iyi olur bakalım daha neler göreceğiz.Ha birde saraçoğlu neredeyse hiç değişmemiş aynısının tıpkısı olmuş milenyum statının
SiNBaD_ Wolf bir screenshoot daha bu sefer mondragonun forma numarası yok ve rengi atmış:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi: resimi biraz ufalttım ve bu sefer rapidshare den ötekinde olmuyor şimdi nedense pardon tüm adamların yakından görüntüsünde renkleri bukalemun oluyor ayrıca resim bozulunca kaldırdım tekrar koymama gerek yokdur her halde aynı hakeminki gibi
w.rooney ayrıca bizde hakemleri yok ederiz we saraçoğlunda oynarız (nasıl fikir) sonra da faceler gelince süper bişey olur
Wolf Valla bende gayet normal.. Bulduğunuz hataları lütfen bana değil EA Sports'a söyleyin. Benim hiçbir suçum yok. Eğer düzgün oynamak istiyorsanız dediğim şekilde yapın. Demoyu silin, baştan kurun ve patchi kurun. Oyunda hiçbir problem olmaması lazım. Eğer oluyorsa o benim suçum değil EA Sports'un suçudur. Çünkü benim makinamda sağlıklı çalışıyor..
ferhatsen1987 WOLF ÇOK HAKLI BENDEDE GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOR AMA BİR İKİ KÜÇÜK HATASI VAR 1-ÜSTÜNE KURDUĞU TAKIMLARIN İSMİ OKUNUYOR 2-ÜSTÜNE KURDUĞU TAKIMLARIN TİPLERİ AYNEN DURUYOR 3-KİMSE BANA O STADI ŞÜKRÜ SARAÇOĞKU DİYE YUTTURAMAZ TEŞEKKÜRLER WOLF...
WatCheR Biraz önce yamayı kurdum ve oynadım.Kurarken bir hata verdi ama oyuna girdiğimde hiç bir hata görmedim.Hakem,stad taraftar sesleri ve formalar görünüyor.Windowsa da atmadı.Tek gözüme çarpan oyuncu faceleri orjinalinkiyle aynı.Ekran kartınızdan kaynaklanıyor olabilir.Kullandığım pc nin ekran kartı Radeon.Belki sadece nvdia larda sorun çıkartıyor olabilir
Wolf Orjinal Mesajı Yazan: ferhatsen1987 3-KİMSE BANA O STADI ŞÜKRÜ SARAÇOĞKU DİYE YUTTURAMAZ TEŞEKKÜRLER WOLF... Kimse o stadı Şükrü Saraçoğlu stadyumu diye yayınlamadı zaten ? Ben Şükrü Saraçoğlu olacak dedimmi ? Hayır..
Wolf Kurarken hata verdi dediğiniz zdata00.big hatası ise, o benim hatam değil ve kuruluma hiçbir zararı yok. fatGUI programı zdata00.big dosyasını içi boş olduğu için görmüyor. O nedenle böyle bir dosya yok diye hata veriyor.. ;)
ferhatsen1987 BENİM SANA LAFIM YOK BAZI KİŞİLERDEN ONUN ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU OLDUĞUNU DUYDUM BU YÜZDEN ONU SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM ZATEN BU KADAR SÜREDE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNU YAPMAN İMKANSIZ...