Türk Genci
Televizyonla büyüdün, medyayla büyüdün, gazeteyle büyüdün, devletin oyuncağı olup çıktın yazıklar olsun... Kürtlerin sorunu toprak değil, kürtlerin sorunu sen veya ben değiliz, Kürtlerin sorunu hak sorunu, kimlik sorunu. Hiç kimse bana Kürtleri tanımadığını, Kürtçe konuşulurken duymadığını veya Dünya tarihinde Kürtlerin yaşadığı toprakların Mezapotamya toprakları olduğunu bilmediğini söylemesin... Türk bayrağını pencerene, duvarına asıyorsun ve burda da kendini milliyetçi veya ülkeni seven bir vatandaş olduğunu zannedip, bu konuda kendini eğitmemiş diğer arkadaşlarına artistlik yapıyorsun gerçekten yazıklar olsun. Atatürkçü düşünceye sahip ve onun düşüncelerini beynine kazımış genç arkadaşlarımız nasıl olurda günümüzün Globalleşmiş dünyasında "Türkiye, Türklerindir" gibi aptalca bir sözü sarfederler anlamıyorum...
TV karşısında Kurtlar Vadisini izlersen, ülkenin gerçeklerini görmekten ziyade, gidersin avatarına "Türk bayrağı üzerine konmuş bir silah" resmini koyarsın. Parmaklarında oynatıyorlar sizi, "barış" kelimesini kim bilir kaç mevsim önce sarfetdiniz. Aklınız var düşünme yeteğinizi kullanamıyorsunuz, Terörün barışla çözülebileciğini bilmiyorsunuz
VE en önemlisi de; kırsal Topraklarda doğup, devletin eğitimsiz bıraktığı, kimliklerini inkar etmeyen Kürt gençlerinin batıda çıkardığı anlamsıza ve aptalca terör eylemlerini, kendini birşey zannedip aklın sıra hakaretlerle lanetliyorsun. HAYIR. yazıklar olsun bizi KÜRT-TÜRK kavgasına iten gelmiş geçmiş T.C. nin aydınlarına, medyasına, basınına...
ÜLKENE SAHİP ÇIKMAK İSTİYOSAN, ÖNCE ABD, AB, IMF YALAKALIĞINA SOYUNAN T.C. yi ADAM ET. TÜRKİYE DEMEK BAYRAK DEMEK DEĞİL, TÜRKİYE DEMEK BAĞIMSIZLIK DEMEK... ama siz devletin oyununa gelip, burada terör eylemi yapan, eğitimsiz kürtlere aklınızı zorlayarak küfür edin. BEN BİZİ BU DURUMA SOKAN DEVLET ADAMLARINDAN NEFRET ETTİĞİM KADAR KİMSEDEN NEFRET ETMİYORUM...